FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
DESET RUNDI AKCIJE

VIDEO Pogledajte sve najbolje trenutke fantastičnog meča Alena Babića i Adama Balskog

Još jedan neizmjerno uzbudljiv meč spremio je Alen Babić u svoju već sada sjajnu ostavštinu.

Balski vs. Babić (Foto: Matchroom Boxing)

U svom najvažnijem i najtežem meču do sada, potvrdio je Alen Babić svoju boksačku kvalitetu. Odradio je deset rundi meča protiv čvrstog te itekako kvalitetnog Poljaka Adama Balskog, kojeg je savladao jednoglasnom i apsolutno čistom odlukom sudaca.

gol expired Alen Babić nakon pravog rata u ringu došao do najveće pobjede karijere i WBC silver pojasa divider

No, bio je to meč u kojem je trebalo zadržati koncentraciju i čistu glavu, ali je možda i najvažniju ulogu odigrala Babićeva kondicija. Kroz svih deset rundi uspio je zadržati isti tempo te nema sumnje kako je upravo to ono čime je uspio nadmašiti također izuzetno spremnog i upornog protivnika.

Babić se dva puta u meču našao u problemima, no iz istih se izvukao zahvaljujući šampionskom srcu koje je već ranije znao prezentirati. Boksao je zrelije i kvalitetnije nego ikad do sada te je na kraju mogao slavodobitno podići WBC-ov silver pojas u zrak. Pojas koji ga odvodi tamo gdje svi boksači žele biti, u meč za svjetsku elitnu titulu.

Najbolje trenutke meča skupio je DAZN u jednu sjajnu kompilaciju u kojoj ćete bez sumnje uživati, a istu možete pogledati OVDJE.

Alen Babić Alen Babić spreman za napad na WBC titulu Rivasa, uputio zanimljiv poziv navijačima divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider