FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SOLINSKI BOMBARDER

VIDEO Objavljena cijela snimka Plazibatove sjajne borbe protiv Khbabeza

Glory Kickboxing nagradio je sve fanove Antonija Plazibata snimkom njegove sjajne posljednje pobjede.

Khbabez vs. Plazibat (Foto: Glory Kickboxing)

Težak ispit stavio je Antonio Plazibat pred sebe kad je prihvatio borbu protiv Tarika Khbabeza, borca kojeg je već savladao, ali isto tako vrlo opasnog protivnika iz samog svjetskog vrha teške kategorije.

14. svibnja odrađen je taj meč u naprosto čudnim uvjetima, bez gledatelja u studiju i s početkom od 15 sati i 30 minuta. Nije se lako bilo snaći niti u tim okolnostima pa je to sve dodatno otežavalo.

Khbabez je napravio više nego u prvom meču

Otežavao je Plazibatu nastup i njegov protivnik, dobro odabranim udarcima, posebno onima u noge te se hrvatski teškaš kako je vrijeme prolazilo sve teže kretao. No, unatoč tome prolazio je s pravim bombama na Marokanca koji unutar prve dvije runde nije htio pasti.

I onda je Plazibat u trećoj pokazao svoju snagu i kvalitetu. Kad se činilo da se sve teže kreće i da je prilika za Khbabeza tu, svu preostalu snagu prebacio je u jedan udarac, onaj koji gasi apsolutno svakog protivnika. Tako je bilo i u slučaju Khbabeza te je oduševio sve koji su imali priliku uživo gledati borbu.

Sad su tu priliku dobili i svi ostali, budući da je Glory snimku objavio na svom YouTube kanalu te ju možete pogledati OVDJE.

Plazibat je uspio još jednom u svom naumu i sad nema potrebe više prihvaćati druge borbe sve dok ne dođe prilika za onu koju je već ranije zaslužio, protiv prvaka Rica Verhoevena.

Hoće li hrvatski borac biti onaj koji će uspjeti detronizirao Nizozemca nakon što je ovaj već devet godina u vlasništvu Gloryjeve svjetske titule? Nadamo se da ćemo što prije saznati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider