FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ODLIČAN POČETAK EVENTA

VIDEO Najaktivniji UFC borac ugušio čovjeka koji većinom guši druge

Borba Kevina Hollanda i Michaela Chiese još je jedna od onih koje dokazuju da u MMA-u trebate očekivati neočekivano.

Novu potvrdu svog konstantnog napretka pružio je ljubiteljima slobodne borbe Kevin Holland. Popularni "Trailblazer" napravio je to pobjedom nad Michaelom Chiesom, no načinom koji je još jednom prevario sve stručne analize.

Blachowicz vs. Pereira VIDEO Pereira u vrlo tijesnoj borbi savladao Blachowicza i došao na korak do napada na drugu UFC titulu divider

Holland je pobijedio Chiesu gušenjem, koje njemu nije strana tehnika, kao što ni Chiesi ovo nije prvi poraz na taj način, no ipak se vjerovalo da je Hollandova najveća šansa za doći do pobjede nokautom. Naime, Chiesa je poznat kao majstor poluga i tako nešto se vidjelo kao njegova najveća šansa.

Neočekivana i neočekivano brza završnica

Borba je trajala polovicu prve runde, ali već je od samog početka Holland pokazao s kakvim je namjerama došao. Krajem prve minute prvi put je uzdrmao Chiesu, koji se oporavio, no to je bilo upozorenje na kojem Maverick nije najbolje reagirao.

Nedugo nakon toga Holland je pogodio dva udarca koljenom u glavu, čime je dovoljno uzdrmao Chiesu da bi mu uspio uhvatiti vrat, spustiti se i završiti ga d'arce gušenjem.

Holland je najaktivniji UFC borac i sigurno ćemo ga uskoro ponovno gledati, a ovo mu je 12. UFC pobjeda, uz što ima i šest poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider