FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ljudina!

VIDEO Miočić pokazao da je veliki čovjek i šampion: Pogledajte što je napravio malom obožavatelju

Stipe Miočić najveći je teškaš svih vremena u UFC-u, a sada je pokazao i svoju nježnu stranu.

Stipe Miočić (Foto: Afp)

Ususret najavi velikog dvoboja Miočića i Jonesa, Stipe je odvojio vrijeme za fanove i fotografiranje s njima. Meč između teškaškog prvaka Jona Jonesa, i bivšeg prvaka te jednog od najvećih teškaša u povijesti, Stipe Miočića održati će se 11. studenog ove godine.

Dok traje iščekivanje ovog velikog spektakla Stipe je na svom profilu podijelio jedan neobičan videu u kojemu mladom obožavatelju veže tenisice prije nego što se s njim fotografira i odradi “sučeljavanje“.

Takvom gestom Miočić je još jednom pokazao zašto je toliko obožavan od strane običnih ljudi u svom Ohiju. Iako je već dugi niz godina etablirani borac s najviše obrana naslova u teškoj diviziji Stipe i dalje radi kao vatrogasac i tako pomaže svojoj zajednici.

Jones ulazi u meč kao favorit

‘‘Mislim da se ovdje radi o dva stila, a stilovi čine mečeve. Mi posjedujemo stilove koji mogu stvoriti puno iskri, puno vatrometa. Vratit ću se na vrh i pokazati svima da zaslužujem biti prvak svijeta u teškoj kategoriji‘‘, izjavio je Miočić u intervjuu s poznatom UFC-ovom novinarkom Megan Olivi te tako najavio svoj meč s Jonesom.

Kladionice nisu naklonjene Miočiću te je on underdog u ovom meču. Faktor u tome sigurno igra i njegova duga pauza. Podsjetimo, Stipe se nije borio od ožujka 2021. godine kada ga je savladao Ngannou. S druge strane, Jones je uvjerljivo osvojio titulu protiv Ganea za nešto više od dvije minute borbe i tako impresionirao sve koji su sumnjali u njega.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider