FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
simpatične grdosije

VIDEO: Miočić i Ngannou se sučelili posljednji put prije borbe i malo se zbunili na odlasku

Borbu Miočića i Ngannoua gledajte u izravnom prijenosu na gol.hr-u u nedjelju u 4 ujutro.

Sve je spremno za nedjeljni ranojutarnji spektakl na gol.hr-u. Glavni program UFC 260 spektakla u Las Vegasu počinje od 4 ujutro, a u izravnom prijenosu glavnu borbu Miočić – Ngannou očekujemo iza 6 sati.

Stipe i njegov protivnik iz 2018. godine odradili su službeno vaganje, a potom i onaj ceremonijalni dio, posljednje sučeljavanje uoči borbe. Vaga je pokazala kako će Miočić čak 13 kilograma lakši od Ngannoua ući u oktogon, naravno ako ne nabije kilažu do same borbe.

Čak pet kilograma više imao je Stipe u njihovom prvom meču prije tri godine kada je slavio sudačkom odlukom, a sada se čini još spremniji za kamerunskog gorostasa koji je na vaganju imao identičnu težinu kao prije tri godine.

Prilikom posljednjeg sučeljavanja Stipe i Ngannou su izgledali fokusirano bez skretanja pogleda, no između njih dvojice nema posebnog naboja niti zle krvi. Ngannou izrazito poštuje Stipu, a nakon sučeljavanja obojica su se malo zbunili kada su krenuli krivim putem. Ngannou je pratio Stipu koji ga je onda uputio u pravom smjeru što je izgledalo i malo simpatično.

Budite u nedjelju ujutro uz gol.hr i našeg Miočića, a snimku možete gledati u nedjelju navečer u programu Nove TV.

gol expired Taktička analiza u MMA školi: Što će ovaj put raditi Miočić, a što Ngannou, čega se Stipe treba paziti divider

 

 Lucky Punch: Detaljna analiza borbe Miočić - Cormier

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider