FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sjajno otvaranje večeri

VIDEO Suci dugo vijećali: Luda borba završila ishodom koji dugo nismo vidjeli na PPV priredbi

Sjajan okršaj Jimmyja Crutea i Alonza Menifielda otvorio je glavni program večeri UFC-a 284.

Sjajni glavni program spektakularnog UFC-a 284 u Perthu otvorili su domaći dečko Jimmy Crute i Alonzo Menifield, a u ludoj borbi u kojoj je inicijativa plesala iz jednog kuta u drugi svaku rundu, na koncu nismo dobili pobjednika. Poslije dugo vremena borba glavnog programa PPV priredbe završila je neriješeno.

Prvi je nekoć bio jedna od najvećih nada poluteške, ali njegova je karijera zapela na dva velika imena, najprije je njegov niz pobjeda zaustavio veteran Anthony Smith, a u posljednjoj borbi morao je stisnuti ruku aktualnom prvaku Jamahalu Hillu. Drugi je u ovu borbu ušao u uzlaznoj putanji s dvije uzastopne pobjede.

Australski borac sjajno je otvorio, spustio svog suparnika u parter i činilo se kako će ga završiti giljotinom, međutim Menifield se izvukao i sve okrenuo u svoju stranu. U izmjenama na nogama koje su slijedile pogodio je Crutea nekoliko puta te zamalo on završio borbu, međutim australskog poluteškaša izvukao je gong.

Gdje je stao u prvoj, Menifield je nastavio u drugoj i već pri početku ponovo uzdrmao Crutea, ali Australac se uspio spasiti. Ni tu nije bio kraj, Australac je krajem runde ponovo vratio inicijativu, peti put u dvije nepune runde oborio svog suparnika i zamalo ga završio.

U trećoj Australac je odustao od udaračkih razmjena i vratio se hrvanju za kojeg Menifield nije imao odgovora, naprotiv u jednoj izmjeni zaradio je kazneni bod zbog hvatanja za ogradu. Crute ga je rano oborio na tlo i tamo zadržao do kraja borbe. No prema mišljenju sudaca nije učinio dovoljno i suci su poslije nekoliko minuta vijećanja odlučili kako neće.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider