FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
što vi mislite?

VIDEO Filip Hrgović otkrio strategiju bogatih Saudijaca: "Vjerujem da će tako 'spasiti' boks"

Filip Hrgović putuje u Saudijsku Arabiju gdje ga dan uoči Božića išekuje borba s Markom De Morijem.

Najbolji hrvatski boksački teškaš Filip Hrgović završit će godinu u Saudijskoj Arabiji, tamo će boksati na spektaklu Day of Reckoning gdje ga iščekuje desetak godina stariji Australac Mark De Mori. Saudijci pripremaju niz borilačkih spektakala, a Hrgović smatra kako je to jako dobro za boks.

"Primijetili ste da je Saudijska Arabija ušla jako u boks. To je njihov državni projekt, koriste profi boks kako bi svoju zemlju predstavili kao poželjnu destinaciju. Bio sam s menadžerom na pregovorima i jako sam zadovoljan. Ne mogu govoriti o detaljima, ali bit ću s njima neko vrijeme“, započeo je Filip Hrgović.

Filip Hrgović i trener Yousef Hasan VIDEO Filip Hrgović najavio borbu karijere u 2024.: ''Čekaju me Joshua ili Wallin'' divider

"Vidite kakvu su priredbu sastavili, Joshua i Wilder na istoj priredbi, plus još Bivol i još desetak najboljih teškaša. Takva se priredba nikad nije dogodila. Imaju dobru strategiju, žele da se svi bore sa svima. Spremni su to platiti i vjerujem da će 'spasiti' boks.“

"Zadnjih godina se dosta borbi izbjegava, promotori ne mogu dogovoriti određene borbe, problem je u televiziji i promotorima. Teško je to sve dogovoriti, ali Saudijci imaju plan kako tome stati na kraj. Mislim da je to jako dobro za boks i za moju karijeru“, podvukao je Hrgović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider