FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Je li to moguće?!

VIDEO Istaknuti kandidat za rundu godine: Pogledajte krvavi rat Poiriera i Chandlera

U glavnim ulogama UFC-a 281 službeno su Israel Adesanya i Alex Pereira, ali Dustin Poirier i Michael Chandler ukrali su šou.

Sjajni UFC 281 u glavnoj ulozi imao je Israela Adesanyu i Alexa Perieru, ali i ostale borbe glavnog programa imale istaknutih trenutaka...

Kad god Michael Chandler uđe u UFC-ov oktogon, zabava je zajamčena, tako je bilo i u borbi protiv Dustina Poiriera, koju je izgubio gušenjem u trećoj rundi nakon sjajne dvije i kusur runde bespoštedne borbe.

Cijela borba bit će istaknuti kandidat za borbu godine, ali prva runda ući će u povijest kao jedna od najboljih svih vremena. Krenuli su obojica kao i kako su najavljivali kroz protekli tjedan, odnosno kako priliči ponajboljoj dvojici udarača ove kategorije. Obojica su bili na žici, a iako je bio u podređenom položaju većinu prve dionice, Poirier se uspio oporaviti i položiti svog suparnika na guzicu.

Chandler je preživio i u drugoj se okrenuo drugom segmentu slobodne borbe, parteru – i pogodio. Bolje je kontrolirao Poiriera i uspio mu ukrasti rundu na svoj hrvački pedigre. No, u posljednjoj dionici isti taj ga je koštao pobjede, jer je u jednoj izmjeni na podu izgubio poziciju i posljedično završio s Poirierom na leđima. Prvi izazivač lake kategorije uspio je zavući ruku pod bradu i natjerati svog suparnika na predaju.

Poirier se ovom pobjedom oporavio od poraza za pojas od Oliveire prošle godine i još jednom potvrdio kako je i dalje među najboljima u ovoj kategoriji na svijetu te bi mogao biti sljedeći u redu, kad novi prvak Makhachev odradi svoj najavljeni meč s Alexom Volkanovskim. A Chandler? Njemu ostaje treća sreća jer je pojas ponovo jednu stepenicu dalji…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider