FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Malo pretjerao

VIDEO Du Plessis nokautirao Whittakera: Adesanya poslije borbe ušao u oktogon i šokirao ga prozivkom

Dricus Du Plessis pobijedio je Roberta Whittakera, ali šou mu je ukrao Israel Adesanya koji je poslije borbe ušao u oktogon.

Fenomenalni Dricus Du Plessis najavio je uoči borbe s Robertom Whittakerom na UFC-u 290 kako ova borba vjerojatno neće izaći iz druge runde i doista nije.

Bivši prvak u srednjoj kategoriji naletio je na jedan direkt i to je bio početak kraja. Južnoafrikanac završio je posao udarcima na tlu i iskočio u ulogu prvog izazivača za pojas Israela Adesanye.

Whittaker je uoči ove borbe bio veliki favorit, kako i ne bi bio kad je dosad samo dvaput izgubio od aktualnog prvaka, no za bivšeg rivala našeg Roberta Soldića nije imao odgovor. Du Plessisu je ovo osma uzastopna pobjeda i šesta zaredom u UFC-u. Sljedeća će mu vjerojatno biti za pojas prvaka protiv Israela Adesanye.

Adesanya je poslije borbe ušao u oktogon i stao lice u lice sa svojim novim izazivačem i potpuno se pogubio. Rasističkim povicima šokirao je okupljene i počeo provocirati Južnoafrikanca:

"Ovo je moj cr*o, ovo je moj afrički brat“, vikao je prvak u lice zbunjenom Du Plessisu.

Iako je sve možda bilo u svrhu prodaje ove borbe, čini se kako je Adesanya ipak malo bio pretjerao u svojim provokacijama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider