FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MOĆNIH 112 KILOGRAMA

(VIDEO) Delija na vaganju prezentirao odličnu formu, protivnik se izvagao prvi i jedva zadovoljio granicu

U Atlanti je odrađeno vaganje za sutrašnju PFL priredbu na kojoj će Ante Delija tražiti svoju novu pobjedu.

Ante Delija (Foto: YouTube (PFL))

U očekivano dobroj formi došao je najbolji hrvatski MMA teškaš na vaganje pred borbu koju će na petoj ovosezonskoj PFL priredbi, u noći s petka na subotu, odraditi protiv Sheldona Gravesa.

Ante Delija, kojem za prolazak u polufinale turnira, čiji pobjednik osvaja milijun dolara, treba bilo kakva pobjeda, došao je sa za sebe u posljednje vrijeme standardnih 112 kilograma, što je težina na kojoj se on najbolje osjeća.

Ono što je Anti ipak najvažnije je činjenica da je potrebnu težinu zadovoljio i njegov protivnik. Gravesu je vaga pokazala nešto iznad maksimalne granice teške kategorije od 120 kilograma, no tu je iskoristio dozvoljenu toleranciju i ipak prošao te time osigurao nastup na priredbi.

Graves je borbu prihvatio prije par dana, a Ante nas je obavijestio kako je u Atlantu došao teži nego što bi trebao biti. Iako je bilo malog straha da neće zadovoljiti, ovaj bivši prvak hrvatskog FFC-a je ipak u tome uspio te će se suprotstaviti prošlogodišnjem finalistu turnira, koji ove godine ima ambiciju otići jedan korak dalje.

Večeras je na rasporedu i ceremonijalno vaganje, kad bi Ante trebao stati oči u oči sa svojim protivnikom.

Tada ćemo se puno bolji moći uvjeriti i u to u kakvoj je formi Graves na ovu borbu došao

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider