FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte završetak

VIDEO Najiščekivaniji UFC debi trajao samo polovicu runde; Nova zvijezda slavila ekspresnim gušenjem

Bo Nickal pobijedio je Jamieja Picketta poslije polovice runde njihove borbe na UFC-u 285.

Dana White otvorio je glavni program spektakularnog UFC-a 285 globalno malo poznatim Boom Nickalom i Jamiejem Pckettom. Mnogi su se pitali što debitant u UFC-u radi na ovako visokoj poziciji u programu, ali Nickalu je bilo potrebno samo polovica runde za pobjedu.

Bivši trostruki sveučilišni američki prvak Bo Nickal debitirao je u UFC-u u glavnom programu i već poslije dvije i kusur minute pokazao kako je zaslužio svako slovo o njemu napisano uoči ovog meča. Bivši diplomac Dana White Conteder Seriesa Jamie Pickett tapkao je za predaju već sredinom prve runde.

Nickal je otvorio neopreznim high-kickom „za raju“, ali ubrzo je shvatio da bi bilo najbolje odigrati na sigurno pred ovakvim auditorijem. Pickett je pokušao iskoristiti Nickalov start i skočiti na njega, međutim upecao se u klinč s bivšim prvakom svijeta u hrvanju slobodnim stilom do 23 godine i to je bio početak kraja.

Čim je uhvatio Picketta Nickal ga je spustio u parter i montirao mu trokut na ruci i vratu. Oko minutu i pol je namještao predaju pa konačno dočekao prekid meča. Nickalu je ovo bila uvodna pobjeda u UFC-ovoj srednjoj kategoriji i četvrta ukupno u karijeri, a već se bori u glavnom programu elitne UFC-ove priredbe. Samo nebo mu je granica.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider