FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bio je drzak i bezobrazan

VIDEO Bahatio se ispred bivšeg boksačkog prvaka pa požalio: Jednim udarcem ga uspavao

Julius Francis bivši je boksački prvak Velike Britanije koji danas radi kao zaštitar u jednom trgovačkom centru.

Julius Francis nokautirao agresivnog i bahatog mladića (Foto: Screenshot)

Nekadašnji profesionalni boksač Julius Francis našao se u žiži zanimanja u šestom desetljeću svog života. Razlog nije povratak u ring, za čime znaju posegnuti boksači iz njegove generacije, već udarac kojim je podsjetio da u njemu još uvijek ima vatre.

Francis, koji će u prosincu navršiti 58 godina, danas radi kao zaštitar u jednom trgovačkom centru u Londonu. Novac koji je zaradio za vrijeme boksačke karijere se potrošio i Francis sada radi kako bi mogao prehraniti sebe i svoju obitelj.

Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem se vidi kako je Francis za vrijeme svog radnog vremena nokautirao jednog izrazito drskog i bezobraznog nasilnika. Skupina mladića došla je pred trgovački centar i nakon što im je zapriječen ulaz, postali su prilično agresivni, prijeteći i udarajući ljude koji su im se našli na putu.

Brzina je nestala s godinama, ali razorna snaga je još tu

Sve to iz prikrajka promatrao je Francis koji se malo po malo približavao najagresivnijem iz te skupine pojedinaca da bi ga zatim jednim udarcem nokautirao. Ovaj je pao na pod i ostao neko vrijeme bez svijesti, a svi prisutni su ostali u šoku.

Francis je inače boksač koji je tijekom karijere bio prvak Velike Britanije u superteškoj kategoriji, a ulazio je u ring s našim Željkom Mavrovićem od kojeg je poražen tehničkim nokautom u osmoj rundi, a svakako najveći meč bio mu je onaj protiv legendarnog Mikea Tysona koji ga je nokautirao u drugoj rundi.

Možda nije bio kalibar za najviše domete u profesionalnom boksu, ali za ovakve drske agresivce dovoljan je i jedan udarac. Brzina je s godinama nestala, ali snaga je očito i dalje tu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider