FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NE MOŽEMO DOČEKATI

VIDEO Babić i Rozanski odradili vaganje pa posljednji put pogledali jedan drugom u dušu

Sve je spremno za meč karijere Alena Babića, ali i jedan od najvećih mečeva u povijesti hrvatskog boksa.

Alen Babić (Foto: screenshot (YouTube))

Sutra iza 22 sata svi hrvatski ljubitelji boksa, ali i većina ljubitelja sporta u cijelosti, pratit će meč Alena Babića protiv Lukasza Rozanskog, meč za titulu WBC svjetskog prvaka bridger kategorije.

Točni i spremni

Savage je dočekao meč o kakvom je do prije koju godinu samo sanjao, no san je pretvorio u javu velikom trudom koji je u svoju boksačku karijeru uložio. Velikim dijelom naplatio je svoj talent i taj spomenuti trud, no ona prava naplata trebala bi doći u poljskom Rzeszowu.

Lukasz Rozanski Protivnik Alena Babića u statistici ima jedan podatak praktički neviđen kod boraca koji napadaju titulu divider

Tamo je danas Babić odradio vaganje, ali i posljednje sučeljavanje sa svojim protivnikom, koji će svjetsku titulu pokušati osvojiti u svom gradu, pred dvoranom punom vlastitih navijača.

Obojica boksača ostali su ispod maksimalno dozvoljenih 101.6 kilograma i jedan od njih kući će otići s pojasom prvaka.

No, bit će tamo i jedna grupa hrvatskih navijača, koja se izborila za svoje ulaznice, unatoč svim pokušajima Poljaka da se naš boksač nađe na potpuno neprijateljskom teritoriju.

Nadamo se kako će svi oni imati priliku zajedno proslaviti dolazak WBC pojasa u Hrvatsku.

Za one koji žele znati više, meč je tijekom gostovanja u On Weight podcastu najavio naš novinar Mario Katušić, pa pogledajte i to.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider