FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NASTAVAK VIRALNE PRIČE

VIDEO Babić se ponovno susreo s istim momcima na košarkaškom igralištu: "Pogledajte, živi su i zdravi!"

Nakon Facebook statusa koji je uzrokovao veliki medijski interes, Alen Babić danas je ponudio nastavak priče s košarkaškog terena.

Babić i momci s igrališta (Foto: Instagram)

Veliko zanimanje pratitelja sporta, kao i rasprave na temu koju je obradio, uzrokovala je posljednja Facebook objava hrvatskog boksača i WBC silver prvaka bridgerweight kategorije, Alena Babića.

Ukratko, Babić je na košarkaškom terenu doživio situaciju s dva momka, koja je putem spomenutog statusa nazvao nadobudnim klincima koji su učinili da večer na igralištu ne bude savršena.

"Kakvo ponašanje na terenu, da je neko drugo vrijeme i ja na njihovom mjestu, ostao bi bez lopte i dobio par šamara od starije ekipe, došao kući pa morao lagat da sam pao kako ne bi i doma dobio batine jer sam vani dobio batine. Brate to se prešetava kao da su osvojili teren, faca polumrtva od sebeljublja i bahatosti. Neće 2 na 2 jer su predobri za nas, neće ni dijeliti jedini koš koj valja jer im smetamo valjda. Naravno da smo ušli i preuzeli teren", napisao je tada Babić.

Mediji su prenijeli zanimljivu temu

Većina medija, uključujući i nas, vijest je prenijela jer se time otvara zanimljiva tema, vezana uz sport i ponašanje prema starijima od sebe. Tako smo dobili dojam da je većina podržala Babića, odnosno da je tako oduvijek izgledala svojevrsna kultura na igralištima, ali bilo je i onih koji su njegovo ponašanje nazivali bahatim.

Vjerojatno zbog toga svega, Babić se večeras javio s igrališta putem dva Instastoryja (možete ih do sutra predvečer vidjeti OVDJE). Na njima je zajedno s dvojicom aktera spomenute Facebook objave, a čini se u malo drugačijem raspoloženju.

"Evo nas da vidite. Dečki su živi i zdravi, jači od mene i veći. Bolji! Sad igramo dva na dva, evo Lady Savage se sprema. Da vidimo čiji je teren, jer tako se rješavaju problemi", rekao je Babić, dok se njegova zaručnica Klara zagrijavala u pozadini.

Uputio je kritiku medijima koji su status prenijeli

Drugi story Babić je posvetio medijima koji su prenijeli njegovu Facebook objavu, očito nezadovoljan naslovima istih.

"Nemojte slušati naslove, dečki su dobri. Top!", rekao je Babić, uz poruku kako ne treba slušati medije.

Nadamo se da ćemo dobiti priliku saznati kako je susret za teren završio, a možda vidimo i koji video susreta koji bi da je slučajno prenošen uživo vjerojatno izazvao veliko zanimanje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider