FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MALO SU POŽURILI

Teško podcjenjivanje Miočića: Kladionice Jonesu već gotovo uručile pobjedu

Jon Jones i Stipe Miočić odradit će iduću borbu za UFC-ova prvaka teške kategorije.

Stipe Miočić (Foto: Afp)

Nakon što je Dana White, predsjednik UFC-a, potvrdio kako će Jon Jones prvu obranu titule prvaka teške kategorije svakako imati protiv Stipe Miočića, više ne moramo sumnjati da će se to uistinu dogoditi.

Jon Jones uistinu se puno lakše od očekivanog obračunao sa Cirylom Ganeom, završio je Francuza već u prvoj rundi. To je, naravno, ostavilo jak dojam na sve, pa čak i na one zadužene za postavljanje ponude kladionica.

Kladionice ponudile Jonesa i Miočića

Tamo se već našla borba Jonesa i Miočića, koja još uvijek nije potvrđena, kao što ne znamo niti datum i mjesto održavanja (iako se sve čini da će to biti početkom srpnja u Las Vegasu). To ipak bookmakerima nikad ne predstavlja problem.

Jedna poznata kladionica već je tako pružila priliku svojim igračima postavivši Jonesa kao velikog favorita. Tečaj na njegovu pobjedu iznosi -325, što bi prevedeno na tečajeve kakvi se koriste kod nas bilo jednako koeficijentu 1.31. Što se tiče Miočića, on je na +270, odnosno 3.70.

Dakle, uložile li 100 eura na Miočićevu pobjedu, na vaš bi račun pobjeda izazivača donijela čisti dobitak od 270 eura.

Podcjenjivanje ili realna slika stanja?

To, naravno, izgleda kao podcjenjivanje Miočića, no ovdje je relevantan ukupni dojam. Jones se vratio nakon tri godine i doslovno se poigrao s opakim borcem. S druge strane, Miočić se nije borio sad već gotovo pune dvije godine, ovog ljeta napunit će 41 godinu, a njegova je posljednja slika mnogima ona gdje nokautiran leži nakon poraza od Francisa Ngannoua.

Borac je dobar onoliko koliko je bio dobar posljednju borbu, to je popularna izjava i česta misao vodilja. Na Miočiću je sad ostalo potruditi se da nakon borbe protiv Jonesa to bude drugačije nego sad, odnosno da svi zaključimo kako je uistinu najveći MMA teškaš svih vremena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider