FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
borba karijere

Veliki spektakl: Najbolji hrvatski MMA borac po drugi naslov prvaka ide pulskoj Areni?

Jedan od najvećih MMA priredbi u hrvatskoj povijesti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić pobijedio je prekidom u prvoj rundi Michala Materlu u svojoj prvoj brobi u srednjoj kategoriji i najavio lov prema novom pojasu.

Soldić je upisao svoju 18 pobjedu u profesionalnoj karijeri, a ima tri poraza.

Borac rođen u Vitezu (BiH) ponovno je pokazao da je najveća KSW zvijezda današnjice i da je prerastao organizaciju, a uskoro bi u ring mogao s Mamedom Khalidovim, prvakom srednje kategorije. Tu bi htio osvojiti pojas i s dva naslova prvaka otići u UFC.

gol expired UFC 255: Figueiredo i Ševčenko obranili naslove prvaka, UFC-ova legenda doživjela poraz divider

Robocop se nikada nije borio u Hrvatskoj u KSW-u, no velika želja uskoro bi mu se mogla ostvariti.

Martin Lewandowski, šef poljske organizacije koja je najjača u Europi, izjavio je da razmišlja o novom eventu u Hrvatskoj.

KSW je već bio 2019. u Areni Zagreb pred 12 tisuća navijača, a sada bi mogao preseliti u pulsku Arenu. Glavna borba bila bi za pojas prvaka između Soldića i Khalidova.

"S tom bih borbom, tobom i Mamedom, mogao napuniti stadion. Možda iduće godine u igri i zaista bude stadion, ali ne u Poljskoj, već u tvojoj zemlji. Razmišljamo o Puli. Radit ću na tome i možda se borba dogodi na stadionu. Vrijeme mora biti dobro", otkrio je vlasnik KSW-a, a Soldić je dodao da je za tu priču već čuo od svog menadžera.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider