FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prvi poraz od 2014.

Veliki povratak Fedorovog brata završio u krvi: Dobio teške batine od 20 cm nižeg borca

Alexander Emelianenko poražen je u svojoj prvoj borbi nakon dvije godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brat legendarnog Fedora, Alexander Emelianenko nije se dobro proveo u još jednom povratku u MMA. Izgubio je jučer tehničkim nokautom na ACA 107 večeri u ruskom Sočiju od Magomeda Ismailova što je bio njegov prvi poraz otkad se prije tri godine vratio borbama. No to je bila njegova prva borba od 2018. pa mlađi Emelianenko nije dobro izgledao u još jednom povratku.

gol expired EKSKLUZIVNO Proslavljeni teškaš poslao poruku Hrgoviću: "Dat ću mu borbu za naslov i nokautirati ga usred Hrvatske" divider

Bio je to ujedno njegov prvi poraz još od 2014. godine kada ga je pobijedio Dmitriy Sosnovskiy, a uvijek ćemo pamtiti njegovu prvu izgubljenu borbu kada je kao 23-godišnjak u Prideu nastradao od brutalnog lijevog high-kicka Mirka Filipovića davne 2004. godine.

Nešto manje od 16 godina kasnije Alexa je svladao skoro 20 cm niži borac. Odlični Magomed Ismailov nanio je teške batine poznatom sunarodnjaku, a sudački prekid nakon žestokih udaraca na tlu dogodio se pred kraj treće runde. Dvije godine mlađi Ismailov upisao je desetu pobjedu u karijeri, a zanimljivo je da inače skida kilograme i bori se u poluteškoj, čak i srednjoj kategoriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider