FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte video

Vaso Bakočević: "Kad sam ugledao Pančija u kutu svog suparnika, rekao sam mu - sad ću te us**ti od batina"

Vaso Bakočević u manje od minute pobijedio je svog suparnika na FNC-u 6 u Karlovcu.

Najbolja hrvatska i regionalna MMA organizacija FNC u Karlovcu je okrunila prvog prvaka teške kategorije poslije pobjede Ivana Vitasovića protiv Olieja Thompsona, a par borbi prije njega u Forgačev kavez ušao je i vjerojatno najpopularniji borac u organizaciji – Vaso Bakočević.

Crnogorski "psihopat“ brzo je odradio svoj posao protiv očigledno nedoraslog Kirila Medvedovskog, koji se sklupčao u fetalnu pozu već poslije uvodnih nekoliko udaraca i za manje od minute posao je bio gotov…

gol expired Spektakl u Karlovcu: Psihopata uništio Ukrajinca, Ishii oduševio, strašan nokaut Vitasovića za pojas! divider

"58 sekundi? Stvarno! Kako mi se činilo? Volim kad pobijedim, kad brzo pobijedim i kad se ne ozlijedim. Ne bi mi bilo drago ni da sam onog momka ozlijedio, mislim da ima nekakvih problema s rebrima, ali se nadam da će sve biti u redu. Bilo je super, iskreno. Sve što sam radio s trenerima, ispunio sam“, rekao je Vaso Bakočević za gol.hr.

Croata bio u kutu Medvedovskom

U kutu Medvedovskom bio je njegov veliki regionalni rival Francisco Barrio Croata, koji je uskočio pomoći ukrajinskom borcu koji se bori pod izraelskom zastavom. U tih manje od minutu borbe Medvedovski je dvaput morao na pod. Kad je zalegao prvi put, Vaso ga je zvao da se podigne na noge, je li to bilo zbog Croate u kutu?

"Znali smo da je dobar u parteru, ima crni pojas u jiu-jitsuu i nismo se željeli s njim boriti u parteru. Plan je bio ustati čim padnemo na pod i nastaviti borbu na nogama“, započeo je Vaso diplomatski pa izgubio tu notu:

gol expired VIDEO Pogledajte strašan high-kick kojim je Vitasović uspavao Thompsona i uzeo pojas u FNC-u divider

"Kad sam vidio Pančija u njegovom kutu (Barrija, op. a.), rekao sam mu, sad ću te us**ti od batina! Mogao sam malo popustiti, ali nije bilo milosti“, nasmijao se Psihopata.

Croata Barrio i Vaso Bakočević borili su se na šibenskom izdanju FNC-a, a hrvatski Argentinac slavio je prekidom u prvoj rundi. Bakočeviću je noga popustila pri samom početku borbe i morao je tapkati, a njihov uzvrat jedna je od najiščekvanijih borbi u regiji.

Ostatak video intervjua s najpopularnijim regionalnim borcem, pogledajte u videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider