FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
fnc priredba

Spektakl u Karlovcu: Psihopata uništio Ukrajinca, Ishii oduševio, strašan nokaut Vitasovića za pojas!

U borbi za pojas prvaka gledali smo hrvatskog predstavnika Ivana Vitasovića koji je sjajnim nokautom pobijedio Olija Thompsona, bivšeg UFC borca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Karlovcu je održana šesta po redu FNC priredba na kojoj su gledatelji mogli vidjeti sjajne borbe, a nastupili su i hrvatski borci.

Ipak, najveća zvijezda bio je Vaso ''Psihopata'' Bakočević, a borio se i Satoshi Ishii, popularni Japanac s hrvatskom putovnicom.

U prvoj borbi večeri glavnog programa hrvatski borac Patrik Čelić pobijedio je svog sunarodnjaka Stanislava Krofaka u velter kategoriji. Bila je to druga Čelićeva pobjeda u nizu.

Ta borba nije ponudila previše akcije, no Čelić je bio bolji u svim segmentima i odnio je pobjedu sudačkom odlukom.

Hrvat Vlado Neferanović pobijedio je Srbina Vladimira Filipovića nakon tri teške runde, gdje je najozbiljnija akcija viđena u posljednjih pet minuta. Pokazao je više želje, pogodio je bolje udarce na nogama te se bolje snašao u parteru, posebno par puta kad je bio u problemima…

Filipović je gotovo preokrenuo meč kad je minutu prije kraja zatvorio trokut, no borac iz Privlake je izašao, preuzeo kontrolu i odveo borbu prema pobjedi.

U trećoj borbi večeri Vaso Bakočević je završio Ukrajinca Medvedovskog u prvoj rundi. Vaso je uništavao Medvedovskog od prve sekunde meča koji je trajao točno 58 sekundi. Ukrajinac nije mogao izdržati ni minutu protiv popularnog borca iz Crne Gore.

Ishii oduševio

Hrvatski borac Satoshi Ishii podigao je publike na noge. Slavio je tehničkim nokautom u prvoj rundi borbe protiv Milnera. Bila je to još jedna sjajna predstava borca koji trenira kod Mirka Filipovića.

Strašan nokaut za pojas

U borbi za pojas prvaka gledali smo hrvatskog predstavnika Ivana Vitasovića koji je sjajnim nokautom pobijedio Olija Thompsona, bivšeg UFC borca.

Thompson je osvojio prvu rundu tako što je odveo borbu u parter, tamo je zadao nekoliko jakih udaraca hrvatskom borcu, no u drugoj rundi Vitasović ga je nokautirao fantastičnim udarcem nogom i osvojio pojas.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider