FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nova mma zvijezda

Objavljuje provokativni sadržaj, kolegice dovodi do bijesa: Pogledajte brutalan nokaut pa zavodnički ples

Bellatorova ljepotica Valerie Loureda ponovno je zaokupila pražnju javnosti nakon sjajnog nokauta, ali možda još više zavodničkog plesa u oktogonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mlada 22-godišnja Amerikanka latinoameričkih korijena Valerie Loureda upisala je treću pobjedu u isto toliko profesionalnih nastupa u Bellatoru. Lijepa borkinja noćas je nokautirala Taru Graff u doslovno posljednjoj sekundi borbe. 

Odvijale su se posljednje sekunde runde kada je Loureda ispalila desni kroše, poslala Graff na tlo i onda ju "ground and pound" udarcima dovršila. Sudac je označio kraj meča sa zvukom gonga za kraj runde. 

Valerie Loureda (Instagram/Screenshot)) Sreća zbog skinutih kilograma: Zaplesala kad je vidjela koliko je pokazala vaga divider

Loureda je emotivno proslavila pobjedu nakon više od godine dana izbivanja iz oktogona, a potom je zaplesala i oduševila brojne muške fanove. 

Atraktivan i provokativan ples je nešto što Loureda često radi i objavljuje na svojim društvenim mrežama i to često s vrlo malo odjeće. Upravo ju zbog toga brojne suparnice odnosno kolegice borkinje ne vole, pa je tako prije nekoliko mjeseci krenuo žestok napad s nekoliko strana na Louredu.

gol expired Kolegica nije više mogla šutjeti na njezina sve popularnija videa: ''Jesmo li mi striptizete?'' divider

''Je li to poruka koju želimo prenositi? Jesmo li mi ovdje da se borimo i budemo uzori ili da budemo striptizete za muške fanove?'' napisala je na Twitteru UFC borkinja Macy Chiasson koja je poručila da Loureda prodaje seks.

''Prodajem seks jer sam rođena s drukčijim tijelom i što sam latinoameričkog porijekla? Borim se u kavezu isto kao i ti, ali izvan kaveza sam ženstvena. Prestani s mržnjom.''', odgovorila joj je Bellatorova borkinja.

gol expired Treningom protiv koronavirusa: MMA zvijezda novom izazovnom fotografijom zagolicala maštu fanova divider

Bila je to njezina prva borba nakon godine dana, a Loureda je uoči iste na društvenim mrežama proslavila što joj je vaga devet dana prije nastupa pokazala kako joj masa prelazi njenu težinsku kategoriju za tek pet kilograma.

''Bila je to mentalna bitka, ali uspjela sam'', napisala je na Instagramu te učinila ono zbog čega je poznata.

Valerie Loureda (Instagram/Screenshot)) Bellatorova ljepotica i novo zaštitno lice organizacije predstavila se svijetu nokautom! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider