FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tužan kraj karijere

Umirovio se čovjek koji je protiv Miočića upisao najveću pobjedu u svojoj karijeri i nanio mu prvi profesionalni poraz

Stefan Struve, čovjek koji je 2012. godine nokautirao Stipu Miočića, obznanio je odlazak u sportsku mirovinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stefan Struve iznenadio je brojne fanove odlaskom u sportsku mirovinu, na što su ga natjerali zdravstveni problemi, točnije problemi s unutarnjim uhom.

"Zaradio sam virusnu infekciju koja mi je oštetila sluh u desnom uhu", napisao je Struve u podužem objašnjenju svoje odluke.

Osim bolova i smanjenog sluha, Struve isto tako pati od vrtoglavica.

Struve je u karijeri upisao 29 pobjeda i 13 poraza, a vjerojatno najveću pobjedu u svojoj karijeri ostvario je 29. rujna 2012. godine.

Tada se to nije činilo tako, ali Struve je nanio prvi poraz Stipi Miočiću u njegovoj karijeri. Stipe je nakon toga postao UFC prvak, rekordna tri puta zaredom obranio naslov prvaka, izgubio pojas ali i odmah ga potom vratio i obranio protiv Daniela Cormiera. Trenutno ga se vodi kao najvećeg teškaša u UFC-ovoj povijesti.

gol expired Najoriginalnija prozivka u povijesti UFC-a: Vratio se nakon dvije i pol godine pa umjesto borca prozvao - Miley Cyrus divider

Struve je nokautirao Miočića pred sami kraj druge runde, što ga je lansiralo u sami vrh teške kategorije. Uslijedili su porazi od Marka Hunta i Alistaira Overeem nakon kojih više nikada nije bio isti.

U posljednjih šest mečeva svoje karijere upisao je pet poraza, posljednji u listopadu prošle godine kada ga je nokautirao Tai Tuivasa.

Nadimka "Neboder" zbog 213 centimetara visine, Stefan Struve odlazi u mirovinu s tek 32 godine na svojim leđima. Daleko prerano...

Pobjedu Struvea protiv Miočića pogledajte ovdje.

UFC 258: Usman vs Burns Kamaru Usman obranio naslov UFC prvaka brutalnom izvedbom protiv Gilberta Burnsa divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider