FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pratite na GOL.hr-u

UFC doveo posebnu gošću na ceremonijalno vaganje: Slavna glumica stala između Namajunas i Weili

Sve je spremno za spektakularni UFC 268 koji možete pratiti uživo u prijenosu na gol.hr-u od 3.00 ujutro i u snimci na Novoj TV.

Spektakl u Madison Square Gardenu spreman je za start, svih šestoro boraca iz tri najistaknutije borbe UFC-a 268 uspješno su odradili službeno vaganje, srećom oba borca iz glavne borbe večeri Kamaru Usman i Colby Covington jer je njihova predviđena zamjena Vicente Luque bio kilogram teži od dozvoljenih 78 kilograma. Ukupno su čak trojica boraca iz nedjeljnog programa pala na službenom vaganju...

Covington i Usman imali su točno 78 kilograma, Namajunas i Weili po 52 kilograma, a Gaethje i Chandler težili su točno 70 kilograma pred njihove borbe u nedjelju od 3.00 ujutro. Spektakularan glavni program možete pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u i u snimci na Novoj TV.

gol expired VIDEO Savršeni Usman stigao na korak do čudesnog rekorda, Namajunas preokretom u zadnje dvije runde zadržala pojas divider

 U petak uvečer obavili su i ceremonijalno vaganje za navijače, a prvi dvojac koji se pojavio na pozornici u glavnom programu bili su Michael Chandler i Justin Gaethje, koji su prebačeni na start glavnog programa večeri. Na sučeljavanju su se unijeli jedan drugom u lice, nešto promrmljali i ubrzo se razdvojili, ali njihovi izrazi lica garantiraju kako nas očekuje vatromet odmah na startu prijenosa.

Halle Barry stala između Namajunas i Weili

Slijedile su Zhang Weili i Rose Namajunas, za čije sučeljavanje se na pozornici pojavilo veliko UFC-ovo iznenađenje. Holivudska glumica Halle Barry, inače velika obožavateljica MMA snimila je film s aktualnom prvakinjom u kategoriji muha, Valentinom Schevcheko, a sad je bila posrednik za jednu od najiščekivanijih borbi u ženskom MMA ove godine.

"Uzbuđena sam što ću imati priliku pokazati što mogu u ovoj mitskoj Areni,“ rekla je Kineskinja pa prepustila mikrofon prvakinji.

"Hvala bogu, Litvi, Latviji, UFC-u i New Yorku što su nam omogućili sve ovo. Nadam se kako ću uz božju pomoć ostati prvakinja“, plasirala je Namajunas pa pustila glavne likove u prvi plan.

Covington i Usman razočarali mirnoćom

Ali za razliku od sučeljavanja na službenoj konferenciji za medije, Usman i Covington bili su puno mirniji na ceremonijalnom vaganju...

"Joe Rogane, dobrodošao u moj podkast, dobrodošao u narodni podkast. Dobro je što si se vratio i što smo se vratili u New Yorku. U nedjelju ću prebiti Usmana, uzeti privatni avion kući za Miami i vratiti se kao najbolji borac na svijetu,“ otvorio je Covington.

"Blagoslovljen sam što mogu biti u ovoj poziciji. Ako se pripremio, bit će ovo fantastična borba, ako nije, uspavat ću tu k***cu rano“, rekao je Usman.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider