FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bit će ovdje svega

VIDEO: Usman nije izdržao odmjeravanje i grubo odgurnuo Covingtona, jedva čekamo borbu

Nakon press-konferencije uoči UFC 268 spektakla vidjeli smo najavu onog što nas čeka u nedjelju ujutro.

Vatreno je bilo na druženju s medijima uoči UFC 268 večeri, a još veća ludnica čeka nas ove nedjelje od 3 sata u izravnom prijenosu na gol.hr-u. Kamaru Usman i Colby Covington se otvoreno ne podnose, da ne kažemo i preziru, zbog čega nas sigurno očekuje pravi borilački rat u oktogonu u glavnoj borbi.

Čini se kako je kralj velter kategorije, Kamaru Usman ipak izgubio živce prilikom sučeljavanja s Colbyjem Covingtonom, majstorom za ''trash talk''. Usman ga je žestoko odgurnuo na što su navijači eksplodirali od uzbuđenja.

gol expired Jasno je za koga Khabib navija ovog vikenda: ''Brate, razbij tog tipa, molim te'' divider

Podsjetimo, Usman je već slavio protiv Colbyja prije dvije godine u ratu od pet rundi. Tada mu je navodno slomio vilicu što ovaj ovih dana pokušava opovrgnuti. Mnogi s nestrpljenjem očekuju revanš u kojem je prvak favorit.

Najavni prilog iz Dnevnika Nove TV

Uoči samog sučeljavanja i incidenta Covington je radio ono što radi najbolje. Vrijeđao je Usmana i njegovu obitelj, naročito oca koji je nedavno izašao iz zatvora gdje je bio zbog određenih prevara u osiguranju.

''Dolazi li ti otac, zatvorska ptica? Mogu ti srediti službenika za uvjetne dopuste da ti otac može doći u subotu'', trolao je Colby prvaka.

''Žao mi je gospođe Usman. Ima sina varalicu i muža prevaranta. Mora da je usrano kućanstvo.''

Prva borba Usmana i Covingtona

Covington ne samo da negira da mu je u prvom meču bila slomljena vilica, a što smo svi jasno vidjeli iz rendgenskih snimki koje je objavila Sportska komisija Nevade, već tvrdi kako je Usman glumio da je uboden u oko i udaren u međunožje.

Colby je ispucavao svoj klasični arsenal raznoraznih gluposti i uvreda jer zna kako mu je to ipak najjače oružje. No u nedjelju ujutro on i Usman ulaze u oktogon, a tamo ćemo vidjeti tko je tko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider