FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ne voli ga nikako

Jasno je za koga Khabib navija ovog vikenda: ''Brate, razbij tog tipa, molim te''

Khabib Nurmagomedov navija za Kamarua Usmana u glavnoj borbi 268 spektakla.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je na UFC 267 u Abu Dhabiju bio u kutu svog pulena Islama Makhacheva te mu savjetom pomogao da završi Dana Hookera, legendarni Khabib Nurmagomedov ovog vikenda neće biti u New Yorku kako bi pratio novi veliki spektakl koji se sprema na UFC 268 večeri (uživo na gol.hr-u).

No Dagestanac se pojavio u Embedded serijalu koji prati borce uoči njihovih nastupa. Khabib je bio na videopozivu s Kamaruom Usmanom dok se ovaj vozio ulicama New Yorka.

''Molim te brate, razbij to tipa i obrani titulu. Moja je energija s tobom'', rekao je Usmanu koji brani svoj pojas velter prvaka u revanšu protiv Colbyja Covingtona.

gol expired Covington uoči uzvrata poriče: "Kakva slomljena čeljust? Ništa nije puklo“, Usman mu brzo odgovorio divider

Kad je shvatio da sve snimaju kamere UFC-a, Khabib se našalio.

''Embeded? Umoran sam od Embededa, dajte da uživam u životu. Zbilja želim da razbije tog tipa. Kao što je to učinio zadnji put. Najbolji borac na svijetu, Kamaru Usman. Nigerijska noćna mora. Afrička snaga'', poručio je Khabib.

Covington nije naročito popularan borac među kolegama. Najvećem ''trash talkeru'' UFC-a omiljene su mete, između brojnih ostalih, i borci iz Dagestana, drugih vjeroispovijesti ili borci koji su poput Usmana podržavali BLM pokret u SAD-u.

Tako je Khamzata Chimaeva, koji se prošlog tjedna vratio impresivnom pobjedom, nazvao ''Cumshot'' te ga optužio da se htio oprostiti zbog obične prehlade. Podsjetimo, Chimaev je prebolio težak oblik Covida zbog čega se mjesecima nije mogao vratiti ozbiljnim treninzima i težim fizčkim naporima.

Sada se vratio i svi već pričaju o budućoj borbi za naslov protiv Usmana što je Covingtona izbacilo iz takta i dalo mu municije za nove medijske napade.

gol expired UFC borac proglasio Srbina smećem i lažovom, komentirao i srpsku zastavu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider