FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na gol.hr-u

UFC u Londonu: Uz okršaj mogućih Miočićevih izazivača, čeka nas i revanš starih suparnika

Iza leđa glavne borbe večeri između Werduma i Volkova očekuje nas vrlo zanimljiv revanš.

Fabricio Werdum (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon pet mjeseci i 18 spektakularnih večeri, UFC se vraća u Europu.

UFC Fight Night 127 predvodi teškaški okršaj dva pretendenta na UFC titulu, bivšeg UFC-ovog i bivšeg Bellatorovog prvaka, Fabricia Werduma (23-7-1 MMA, 11-4 UFC) i Alexandra Volkova (29-6 MMA, 3-0 UFC).

Na nadolazećem Fight Nightu, koji uživo možete gledati ove subote od 22 sata na GOL.hr-u te od 23:15 na Novoj TV, ova će dva sjajna borca odmjeriti snage u potrazi za pobjedom koja bi mogla značiti i mjesto izazivača Stipe Miočića. U svakom slučaju, ako to mjesto pobjeda i ne donese, poraz će svakako koštati udaljavanja od istog.

A iza leđa glavne borbe večeri, između Werduma i Volkova očekuje nas okršaj između Jimija Manuwe i Jana Blachowicza.

Radi se o meču iskusnih UFC snagatora. Manuwa je 38-godišnji Britanac s 17 pobjeda i tri poraza, ali sva tri je doživio u posljednjih pet borbi. Blachowicz je tri godine mlađi Poljak sa četiri pobjede, ali i poraza više i također je u silaznoj putanji u posljednje vrijeme.

Za Manuwu to posebno vrijedi jer je lani u srpnju poražen od Volkana Ezdemira, a ne tako davno porazio ga je i Anthony Johnson. Johnson je tako Manuwi u potpunosti poremetio planove za povratak u vrh i borba s Blachowiczem možda je i posljednja karta za ulazak u krug najkvalitetnijih i najplaćenijih.

A njegov suparnik, Jan Blachowicz ima itekakav motiv! Naime, ovo će biti njihov međusobni uzvrat, a Manuwa ja Blachowicza pobijedio pred njegovim navijačima u Gdanjsku. A Poljak sada ima dvije pobjede zaradom i pun je samopouzdanja. Nakon što je gušenjem natjerao na predaju Clarka, na bodove je pobijedio Jareda Canoniera.

"Ovo je bila fantastična borba i nadam se da su gledatelji uživali u ovome'', rekao je.

UFC obožavatelji tako će i u drugoj borbi večeri u Londonu uživati u UFC spektaklu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider