FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
odgovorio mu javno

Stipe Miočić optužio Cormiera da je lagao i promijenio taktiku: ''On je idiot!''

Stipe Miočić i Daniel Cormier borit će se za pojas UFC prvaka u kolovozu.

Stipe Miočić na ESPN-u

Više od godinu dana proći će od posljednje borbe Stipe Miočića kada tog 18. kolovoza po hrvatskom vremenu bude ulazio u oktogon protiv aktualnog prvaka teške kategorije Daniela Cormiera. Naravno, uz izravan prijenos na GOL.hr-u.

Amerikanac hrvatskih korijena dugo je čekao, ali i dočekao priliku za revanš za koji se sprema na ponešto drukčiji način. Svi znamo da ga čelnici UFC-a nisu baš obožavali jer bio je prvak koji nije dizao prašinu u medijima i nije stvarao rivalstva.

No nakon što ga je Cormier nokautirao i nakon što je dugo čekao priliku za uzvrat, Stipe ima novu taktiku. U međuvremenu je izgubio poštovanje koje je imao prema Cormieru, a tome je kumovao i sam prvak.

Stravičnim bacanjem Namajunas na glavu Brazilka Andrade postala  UFC prvakinja, tužan kraj za legendarnog Silvu! Ozljeda Andersona Silve Trenutak ozljede Andersona Silve Andrade baca Namajunas na glavu +1 Pobjeda Volkanovskog protiv Alda .

''Nemam pojma o čemu govori. Nisam bio ni u kakvim pregovorima o Lesnaru, a prvi put sam za tu kombinaciju čuo prije ulaska u oktogon. Rekli su mi da ću se s njim boriti u slučaju pobjede'', odgovorio je Stipe na ESPN-u u gostima kod Ariela Helwanija, koji mu je pustio snimke onoga što je nedavno rekao Cormier u istoj emisiji. On je tvrdio da je Stipe sve znao.

Miočić je zbog toga možda i prvi put u životu ''skinuo rukavice'' u javnom nastupu.

''Cormier je idiot! Prvo priča jedno pa drugo. Ne želim se više zamarati njime, nema smisla to slušati. Borba je pred nama i to je jedino što je važno'', rekao je Stipe te nagovijestio kako će priprema za ovu borbu biti potpuno drukčija od prve.

''Baš me iritira. Malo govori da zaslužujem priliku, malo da trebam opet izgraditi svoj put prema naslovu.''

Unatoč dugoj pauzi, Stipe je priznao kako još uvijek nije pogledao prošlu borbu kada je nokautiran.

''Sjećam se svega, svega što sam radio. Pogledat ću opet da vidim gdje sam pogriješio. Nokautiran sam zbog svoje greške i to je to. To je takav sport. Nisam ja prvi koji je zaustavljen tako'', poručio je Stipe i najavio da će naslov vratiti nokautom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Sve jasno? ✌️✅️

To ćemo saznati u subotu nešto poslije 20 sati. ⏳️

📸: CROPIX / Tomislav Krišto
Dinamovci, novi vođa je službeno tu! ✅️⚽️
Što vi mislite, tko će pobijediti? 🥊🇧🇷🇫🇷

📸: AFP
Prvi put nakon osam godina imamo priliku vidjeti domaću MMA snagu u UFC-u. Kakav će rezultat ostvariti? 🥊🇭🇷

📸: Tomislav Kristo/CROPIX