FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na gol.hr i novoj tv!

UFC spektakl u Hamburgu: Kladionice se okrenule protiv brazilske legende

GOL.hr i Nova TV donose vam ove nedjelje novi UFC-ov spektakl – Fight NIght 134 u Hamburgu.

UFC Hamburg

Svi borci glavnog programa UFC Fight Nighta u Hamburgu prošli su vagu. Na rasporedu je šest borbi: dvije u poluteškoj kategoriji, te po jedna u srednjoj, teškoj, velter i lakoj kategoriji.

Glavna zvijezda programa bit će legendarni Brazilac Mauricio ''Shogun'' Rua. Na vaganju je imao pola kilograma više od granična 93, ali to se dopušta. Protivnik mu je Amerikanac Anthony Smith.

Amerikanac je nešto viši (osam centimetara) i ima nešto veći raspon ruku (četiri centimetra). Kladionice Smithu vjeruju više: 65 prema 35 posto, iako veliki Brazilac ima niz od tri pobjede zaredom.

Sjajan će biti i drugi brazilsko-američki okršaj u poluteškoj kategoriji. I ovdje je Brazilac Glover Teixeira nešto niži i ima nešto manji raspon ruku od Amerikanca Coreyja Andersona. A prognoza kaže: vrlo neizvjesno! Blagi favorit je Teixeira: 60 prema 40 posto.

Jedini meč teškaša donosi veliki europski sudar između Poljaka Marcina Tybure i Nizozemca Stefana Struvea. Struve je div od dva metra i 13 centimetara, s rasponom ruku - 2,15. I teži je od Tybure osam kilograma. Ali kladionice kažu da je favorit - Poljak, i to: 70 prema 30 posto.

Osim ove tri najzvučnije borbe bit će tu još tri: ukupno šest mečeva velike UFC-ove večeri u Hamburgu. Sve gledajte od 20 sati izravno na GOL.hr-u, a nešto prije ponoći na Novoj TV.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider