FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''Nokaut tjedna''

UFC se napokon sjetio i Miočića: Ovo je Stipin najvažniji udarac u karijeri

UFC se odlučio prisjetiti jednog od najvećih trenutaka u karijeri Stipe Miočića.

Stipe Miočić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

UFC se na svom profilu na Youtubeu, pod rubrikom ''nokaut tjedna'', odlučio prisjetiti kako je to Stipe Miočić svladao Fabricija Werduma i došao do naslova u teškoj kategoriji.

Sve to događa se nekoliko dana nakon što je Miočić i javno poručio kako UFC više nego ikada favorizira izazivača, odnosno da je praktički sam protiv svih. A radi se o aktualnom prvaku.

Nije tajna kako UFC otvoreno staje na stranu Francisa Ngannoua, no Miočića to previše ne dira. Desni kratki kroše svakako je najvažniji udarac u njegovoj dosadašnjoj karijeri, udarac kojim je postao prvak te udarac kojim je dokazao koliko dobar tajming ima.

Upravo taj tajming i preciznost mogli bi biti ključ borbe protiv Francisa Ngannoua, koji je tip borca zakakve je Miočić već pronalazio odgovor i upravo bi na taj način mogao tražiti priliku za riješiti kamerunskog agresivca.

Možda je i UFC shvatio kako je pretjerao, pa se na ovaj način htio malo iskupiti borcu koji je dvaput obranio naslov prvaka u teškoj kategoriji i koji bi pobjedom protiv Ngannoua postao prvi u povijesti kojem je to pošlo za rukom čak tri puta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider