FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ngannou ga ne brine

Miočić sam protiv svih: Stipe još jednom pokazao zastrašujuću mirnoću

Još je samo 10 dana ostalo do jedne od najvećih MMA borbi u povijesti - Stipe Miočić protiv Francisa Ngannoua na UFC 220 u Bostonu!

Stipe Miočić (Screenshot)

Samo nas deset dana dijeli do povijesnog teškaškog UFC obračuna u Bostonu. Stipe Miočić i Francis Ngannou ukrstit će rukavice u glavnoj borbi UFC-a 220. Ako svlada kamerunskog teškaša, Miočić će i statistički postati najuspješniji teškaš u povijesti elitne MMA promocije, prenosi Fightsite.

U razgovoru za FloCombat Stipe se još jednom osvrnuo na press-konferenciju koja se održala posljednjeg tjedna 2017. godine. Dojam je bio da UFC više nego ikada favorizira izazivača. No Miočić je ostao hladne glave i tvrdi da ga takve stvari ne mogu poljuljati.

"Otišao sam na press-konferenciju kako ne bih dobio kaznu", našalio se UFC prvak na početku razgovora.

"Neka čini što god hoće. Francisu ide dobro. Očito nešto radi dobro čim se bori za titulu", dodao je dobro raspoloženi Miočić.

Argumenti da će izgubiti pojas uvijek su isti; Ngannou je veći, snažniji i jače udara. Ipak, Stipe ima svoj scenarij…

"Ali, kao što sam rekao, dokle god sam ja tu, nitko drugi neće stići do pojasa. Radio sam previše naporno da bih ga se odrekao. Previše sam se žrtvovao da bih ostao bez njega. Na žalost za sve druge, dokle god sam ja ovdje, oni ne mogu biti prvaci", siguran je američko-hrvatski borac.

Jedan od najzanimljivijih momenata na press-konferenciji je bila Whiteova usporedba Ngannuove snage s automobilom. Miočić je i tu ostao hladan, na "konjske snage" njegovih šaka samo se nasmijao.

"Dajte, molim vas. Hoćete mi reći da Mark Hunt ne udara jako? Ili Roy Nelson? Ili Dos Santos? Dajte…", kontrira Stipe i dodaje:

"Da, Ngannnou udara jako i ako stojiš na mjestu ukopan, naravno da je to loša vijest za tebe. Ali ja ću se postaviti drugačije, kretat ću se, eskivirati i pobrinut ću se da sve što radim, radim dobro."

Na kraju razgovora Miočić je još jednom ponovio da u Ngannouu ne vidi ništa drugačijeg protivnika u odnosu na one s kojima se do sada susreo u Octagonu.

"Tvrd je, snažan je, jak je i velik je. Udara snažno, ali za mene je on samo još jedan lik. Točno to je on", zaključio je prvak UFC-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider