FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
khabib oduševljen

VIDEO: Nitko ga u UFC-u ne želi i ima Khabiba u kutu, Miesha bolja nego ikad nakon pet godina i dva poroda

U glavnoj borbi UFC Fight Nighta Islam Makhachev je upisao osmu pobjedu u nizu.

Nakon što je prošlog vikenda održan spektakularni UFC 264 na kojem smo vidjeli lom noge Conora McGregora, u Las Vegasu smo u akciji vidjeli povratnicu Mieshu Tate i sjajnog Islama Makhacheva.

U glavnoj borbi UFC Fight Nighta Islam Makhachev i Thiago Moises odradili su odličnu borbu u lakoj kategoriji koja je završila u četvrtoj rundi. Slavio je favorit i učenik Khabiba Nurmagomedova koji je bio u kutu svog štićenika.

Makhachev je slavio gušenjem nakon što je dominirao u cijelom meču iako je Brazilac propustio svoju priliku jer je imao dobru situaciju izvuči polugu na stopalu Dagestanca.

Bila je ovo osma pobjeda u nizu Makhacheva koji slovi kao borac s kojim se nitko iz vrha najjače UFC-ove kategorije ne želi boriti. Nakon borbe je prozvao Dos Anjosa.

gol expired Khabib ponovo napao Conora: Nije smio to činiti, to je bila velika pogreška divider

Moises je nakon tri pobjede u nizu zaustavljen od puno boljeg borca koji polako, ali sigurno napada sam vrh lake kategorije u kojoj vlada poprilična gužva. Khabib je u kutu bio oduševljen svojim učenikom kojeg priprema za mjesto svog nasljednika na samom vrhu.

Miesha se vratila

U ženskom bantamu Miesha Tate se nakon pet godina pobjednički vratila tehničkim nokautom protiv veteranke Marion Reneau kojoj je ovo bila oproštajna borba.

Nekadašnja prvakinja se vratila nakon što je dobila dvoje djece i izgledala je jako dobro protiv 44-godišnje Reneau. Miesha je borbu dovršila u trećoj rundi nakon velike dominacije koja je završila uzimanjem leđa protivnice i žestokim 'ground and poundom'.

Uspješan povratak Tate tehničkim nokautom

Legendarni Jeremy Stephens izdržao je samo minutu u oktogonu protiv Poljaka Mateusza Gamrota u lakoj kategoriji. Izveo je sjajno kimuru na ruci Stephensa koji je upisao čak peti poraz u nizu.

Gamrot je imao 17 pobjeda u nizu u KSW-u, ali je u UFC-u debitirao porazom. IPak, nakog toga mu je ovo već druga pobjeda u nizu.

Kimura nakon minute za Stephensov kraj

Sjajan završetak Vieire

U srednjoj kategoriji vidjeli smo sjajan završetak borbe između Rodolfa Vieire i Dustina Stoltzfusa. Brazilac je u trećoj rundi izveo impresivno gušenje u stajaćem položaju u meču u kojem je Amerikanac pružio sjajan otpor.

To je treća pobjeda u četiri UFC nastupa brazilskog majstora BJJ-a koji nije borbu prebacivao na tlo što je bilo za očekivati, ali je na kraju i u stojci uspio izvesti gušenje.

Gušenje Vieire u stojci

Quarantillo slavio tehničkim nokautom

Glavni program otvorili su borci u perolakoj kategoriji. Billy Quarantillo je tehničkim nokuatom stigao do pobjede protiv Gabriela Beniteza u trećoj rundi nakon velike dominacije američkog borca.

Nanio je Billy Q štetu Meksikancu već na startu meča, ali je borbu uspio završiti tek u posljednjoj rundi kada je uzeo leđa protivniku i umjesto gušenjem udarcima natjerao suca da prekine borbu.

To je bila njegova peta borba u UFC-u i nova pobjeda nakon što je jedini poraz doživio krajem prošle godine od Gavina Tuckera.

Quarantillo pobijedio Beniteza

UFC Fight Night:

Islam Makhachev pobijedioThiaga Moisesa – gušenje (rear-naked choke)

Miesha Tate pobijedila Marion Reneau  - tehnički nokaut

Mateusz Gamrot pobijedio Jeremyja Stephensa – poluga na ruci (kimura)

Rodolfo Vieira pobijedio Dustina Stoltzfusa – gušenje (rear-naked choke)

Billy Quarantillo pobijedio Gabriela Beniteza - tehnički nokaut

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider