FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kako je pao...

Bizarna snimka Khabibova sunarodnjaka iz UFC-a: Pijan uništio svadbu, pa dobio dobre batine

UFC-ov borac Antigulov bio je začetnik velike svađe na svadbi u rodnom Dagestanu.

Antigulov divljao na svadbi (Foto: Screenshot)

UFC-ov poluteškaš Gadzimurad Antigulov uništio je nečiju svadbu u rodnom Dagestanu nakon što ga je alkohol prebacio na "tamnu stranu". UFC-ov borac započeo je tučnjavu s jednim od gostiju koji se uznemirio zbog njegova sramotnog poteza.

UFC-ovac je snimljen kako u jednom trenutku baca hranu prema stolu za kojim su sjedile žene, što je šokiralo i naljutilo okupljene. Neke su osobe došle do Antigulova i pokušale ga smiriti, dok je on pritom izgledao prilično pripito.

Kada je jedan od gostiju prišao stolu za kojim je sjedio Antigulov i odveo osobu koja je sjedila pored borca kako bi mu vjerojatno objasnio da mora primiriti prijatelja i da se ne može tako ponašati, Dagestanac se pridigao, došao do njega i odgurnuo ga.

Atigulov je vjerojatno tada dobio odgovorio koji nije očekivao, a to je nekoliko udaraca u glavu koje su ga vratile do njegova stola. U ruku je uzeo pladanj s hranom i pokušao pogoditi čovjeka koji ga je izudarao, no veliki broj ljudi već se nalazio između njih, a i ovaj je već imao novu osobu s kojom se šaketa.

Na snimci se vidi kako Antigulov pokušava okolnim putem doći do čovjeka koji ga je izudarao, no na snimci nije uspio.

Dinamov ždrijeb Dinamovo novo proljeće u Europi: Zasad je poznat jedan suparnik, i to onaj najljući

Navodno je to uspio napraviti izvan dvorane za vjenčanje, a kao dokaz procurile su fotografije lubanje koje je navodno objavio čovjek koji je prvotno izudarao Antigulova. UFC-ovac je, naravno, negirao optužbe, ali se istovremeno ispričao za svoje ponašanje tijekom svadbe.

"Ja sam obična osoba. Nisam prorok. Kao i svi smrtni ljudi, ponekad radim pogreške. Priznajem, pogriješio sam."

Antigulova bi iz UFC-a mogao dočekati otkaz, ne samo zbog ovoga već i zbog četiri uzastopna poraza. UFC ne podržava ovakve ispade svojih boraca, osim ako nisi Conor McGregor i ne donosiš milijunsku zaradu svojim nastupima...

Bruno Petković Nizozemci rigaju vatru nakon poraza: Optužili su dinamovce i opleli po sucu, a mediji ih ne štede

Nastavi čitati