FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Incident na sparingu

UFC-ov borac poludio na majstora BJJ-a zbog "prljave poluge", naslovna borba Fight Nighta pod upitnikom

Seana Stricklanda za mjesec dana očekuje borba protiv Uriaha Halla.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC-ov borac Sean Strickland sljedeći mjesec trebao bi na megdan Uriahu Hallu na UFC Fight Nightu 191 u glavnoj borbi večeri, međutim sad to više nije sigurno poslije sparinga s majstorom BJJ-a Orlandom Sanchezom.

Strickland je trenutačno 11. UFC-ov srednjaš, započeo je karijeru kao velteraš, međutim poslije teške prometne nesreće otišao je kategoriju više. I nije pogriješio jer ima četiri uzastopne pobjede od listopada 2020. godine do danas. Taj niz osigurao mu je borbu protiv Uriaha Halla, a jedan od sparing-partnera za taj meč mu je bivši ADCC-jev svjetski prvak 99 plus Orlando Sanchez.

Uhvatio ga u polugu i ozlijedio

Tijekom treninga Sanchez je uhvatio Stricklanda u polugu na podlaktici, a on je osjetio oštru bol u lakatnoj i palčanoj kosti. UFC-ov borac poludio je na svog kolegu jer smatra da tehnika kojom ga je svladao nije primjerena sparingu u toj fazi kampa za borbu s Hallom. Samo mjesec dana do borbe.

Strickland je refleksno udario Sancheza nekoliko puta poslije poluge, a ovaj mu je odgovorio zbunjenom facom smatrajući kako nije pretjerao. Uslijedio je kratak verbalan sukob pa fizički, međutim nastavili su sparirati. Ipak, MMA borac morao je ubrzo zaključiti trening jer mu je bol bila neizdrživa. Još nije poznato stanje njegove podlaktice i hoće li biti spreman za zakazani okršaj.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider