FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
STIŽE UFC 280

UFC otkrio fantastične vijesti, za najbolju priredbu ove godine nećemo morati probdjeti noć!

UFC 280 priredbu 22. listopada u Abu Dhabiju će predvoditi borba Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva.

Charles Oliveira (Foto: Afp)

UFC je još jednom za svoju najspektakularniju priredbu odabrao Abu Dhabi, najbogatiji od svih sedam Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Tamo će se 22. listopada održati UFC 280, spektakularni event koji ćete imati priliku gledati uživo putem portala gol.hr te uz snimku idućeg dana na Novoj TV.

Priredba u europskom "prime timeu"

Ono što je po pitanju toga najvažnije otkrio je ovog tjedna UFC, a radi se o onome što smo zapravo najviše čekali, informaciju o vremenu održavanja. Pitanje je bilo hoće li UFC još jednom priredbu u drugoj vremenskoj zoni prilagođavati američkoj publici ili ne.

Naime, nije im takva praksa uopće strana, koliko god to zapravo bilo neljudski prema borci, koji se u takvim slučevima bore rano ujutro ili čak usred noći.

Ovog puta toga neće biti, budući da je priredba dogovorena za europski "prime time". Tako će glavni program, onaj koji prenosimo, započeti u 18 sati po lokalnom vremenu, što bi bilo 14 na američkoj istočnoj obali, ali i 20 sati po našem srednjeeuropskom vremenu.

Uvodni program, za sve koji žele uživati u uistinu sjajnom popisu borbi, započet će od 16 sati.

Dvije borbe za titulu, ali niti ostatak ne zaostaje kvalitetom

Priredba donosi dvije borbe za titulu. Za onu lake kategorije borit će se Charles Oliveira i Islam Makhachev, dok će Aljamain Sterling titulu u bantamu braniti protiv bivšeg prvaka TJ-a Dillashawa.

Na glavnom programu gledat ćemo još okršaj Petra Yana protiv Seana O' Malleya, te Beneila Dariusha i Matesuza Gamrota, kao i nastup najperspektivnije borkinje UFC-a, Francuskinje Manon Fiorot, protiv Katlyn Chookagian

Cijeli popis borbi možete vidjeti u grafici ispod teksta. 

UFC 280 - popis borbi UFC 280 - popis borbi (Foto: UFC)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider