FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU

UFC odredio zamjenu za meč Jonesa i Miočića

UFC se osigurao da UFC 295 priredba ne ostane bez borbe za titulu teške kategorije.

Jon Jones i Stipe Miočić (Foto: UFC)

U ranim jutarnjim satima nedjelje 12. studenog, prema UFC-ovom borilištu trebali bi krenuti Jon Jones i Stipe Miočić, odraditi jednu od najvećih borbi u povijesti najveće svjetske MMA promocije.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

Tako velik spektakl, imena UFC 295,  ugostit će Madison Square Garden dvorana u New Yorku i nema sumnje kako će se na programu naći veliki broj borbi, no isto tako je jasno da će sve vrtjeti oko one glavne.

UFC za svaki slučaj dovodi opakog nokautera

Zbog toga je vrlo bitno ništa ne prepustiti slučaju, odnosno da se borba za titulu teške kategorije održi. Čak i u slučaju da zbog nekih razloga to ne bude borba Jonesa i Miočića.

To je najlakše bilo osigurati angažiranjem zamjenskog borca, što je već nekako standardna UFC-ova praksa kod najvećih borbi. Borac koji će uskočiti umjesto nekoga od spomenutog dvojca, ako to bude potrebno, je Sergej Pavlovič.

Pavlovič (18-1, 6-1 UFC) je 31-godišnji Rus koji je trenutno u nizu od šest pobjeda, a sve ih je ostvario nokautom u prvoj rundi. Uostalom, upravo tako je ostvario 15 od svojih 18 pobjeda, protivnici mu nisu dočekali prvu sirenu ili gong.

Pavlovič, koji je posljednji put nastupio u travnju kad je savladao Curtisa Blaydesa, je zapravo bio očekivan izbor za ovako nešto, a nama preostaje nadati se da potrebe za njegovu aktivaciju neće biti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider