FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
čisto savršenstvo

Pokušajte ostati ravnodušni na najavu najvećeg i najopakijeg revanša u povijesti UFC-a: "On je noćna mora epskih razmjera. Tražili ste, dobili ste"

UFC je objavio vrhunsku najavu za UFC 260 koju možemo staviti na "repeat" i vrtjeti ju do početka okršaja Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik UFC-a Dana White prvi je plasirao posljednju najavu za UFC 260, koja će se odvrtjeti prije početka glavnog programa. Riječ je o eventu koji će predvoditi najveći teškaš u povijesti UFC-a Stipe Miočić te izazivač Francis Ngannou.

Video traje nešto malo manje od tri minute i vrvi sjajnim trenucima iz karijera obojice boraca. Uz naratora Rona Perlmana poželjet ćete da event počinje iste sekunde, i to odmah s glavnom borbom večeri.

"Čovjek koji se može susresti s raznovrsnošću i nadvladati je. Koji može razbiti rivalstva, svrgnuti najubojitije udarače i istovremeno ispisati novu stranicu povijesti. Jedan od rijetkih ljudi koji može riješiti debatu na pitanje tko je najbolji teškaš svih vremena", govori Perlman o Stipi Miočiću.


gol expired Miočićeva supruga otkrila što Stipe uvijek jede prije borbe: Uoči revanša protiv Ngannoua odradio noćnu smjenu i prao posuđe divider

"On je elitni nokauter i noćna mora epskih razmjera. Najstrašniji udarač u MMA-u. 15 pobjeda, 15 završetaka. Teškaš čija se snaga nokauta može opisati jednom riječju - zastrašujuća", riječi su koje opisuju Ngannoua.

"Može li najbolji teškaš u povijesti još jednom obraniti ono što je njegovo? Tražili ste, dobili ste", zaključuje Perlman u najavi.

Glavni program UFC-s 260 možete pogledati uživo na gol.hr-u u nedjelju od 4 sata ujutro te u snimci na Novoj TV u nedjelju navečer poslije 22 sata.

gol expired Preko trnja do zvijezda: Prisjetimo se Miočićeva uspona i osvajanja titule UFC prvaka pred 45 tisuća brazilskih navijača divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider