FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bit će vatreno

UFC noćas od 4 ujutro: Lewis pred svojim navijačima nasrnuo na Francuza nakon vaganja

Derrick Lewis zagrijao je stvari uoči noćašnjeg okršaja protiv Cyrila Ganea na UFC 265.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Noćas od 4 sata ujutro na gol.hr-u možete gledati izravni prijenos UFC 265 spektakla iz Houstona. U glavnoj borbi ćemo vidjeti obračun teškaša za privremeni pojas, borbu koju su čelnici UFC-a izmislili jer se nisu uspjeli dogovoriti sa stvarnim prvakom Francisom Ngannouom oko datuma i novca za njegov sljedeći meč.

Tako su ni krivi ni dužni Derrick Lewis i Cyril Gane dobili priliku da uzmu pojas, makar privremeno do borbe protiv prvaka Francisa Ngannoua.

Derrick Lewis ima priliku pojas osvojiti pred svojim navijačima u Houstonu pa je već na vaganju odlučio pokazati Francuzu tko je tu kod kuće. Nasrnuo je prilikom sučeljavanja na Ganea i unio mu se u lice, a Francuz je srećom ostao smiren pa su Dana White i zaštitari uspjeli stati između teškaša.

UFC 265: Lewis - Gane UFC ima novog privremenog teškaškog prvaka: Gane prekinuo Lewisov savršeni niz u Houstonu i zakazao okršaj s Ngannouom divider

Gane je nova velika zvijezda teške kategorije i slovi kao favorit, no svi znamo kako je Lewisu potreban samo jedan udarac da završi i one najbolje.

Amerikanac nadimka ''Crna zvijer'' imao je dopuštenih 120 kilograma na vaganju, taman da zadovolji vagu, dok je Gane bio na 112 kilograma.

Zaboravimo nakratko na glupost koju je UFC izveo s ovom borbom i uživajmo noćas u borbi dva sjajna teškaša koji će za nagradu osim tog ''lažnog'' pojasa dobiti spektakl protiv Francisa Ngannoua.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider