FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
povratak lijepe mieshe

Khabibov učenik napokon dobio protivnika koji ga se ne boji: Prijenos je na gol.hr-u

UFC Fight Night gledajte ove nedjelje od 4 ujutro na gol.hr-u te u snimci na Novoj TV.

Održano je službeno vaganje uoči UFC Fight Nighta, koji vam u nedjelju donosimo uživo na gol.hr-u od 4 ujutro te u snimci na Novoj TV, a svi borci položili su vagu. Glavna zvijezda večeri bit će Islam Makhachev, u kojem mnogi vide novog Khabiba Nurmagomedova.

Iako je deveti izazivač lake kategorije nakon sedam pobjeda zaredom, opet se bori s nižerangiranim borcem. Islam Makhachev očito plaća danak svojoj kvaliteti i dominaciji. Slavi li i u ovoj borbi, UFC će mu morati poslati neko top ime u oktogon.

''Imam dobre udaračke tehnike, dobar grappling. Imam dobro hrvanje, no ni jedan borac iz Top 10 ne želi se boriti sa mnom... Boje me se'', kaže Khabibov učenik.

UFC Fight Night: Makhachev vs Moises Okršaj MMA mama: UFC-ova ljepotica vraća se u oktogon poslije dva poroda protiv suparnice kojoj će u kutu biti sin divider

No kako tri godine mlađi Brazilac Thiago Moises tvrdi - jedva je čekao poziv za ovakvu borbu. Brazilac je jako dobar hrvač i bit će zanimljivo kako će se nositi u klinču s ruskim borcem.

U igri na nogama i udaračkim tehnikama ima rupa. Parter mu je kao i brojnim Brazilcima jača strana. I baš je to vjerojatno adut zbog kojeg se nije libio prihvatiti ponudu za borbu s Khabibovim štićenikom.

''Jako sam uzbuđen zbog ove borbe. Kada su me nazvali i pitali "nitko se ne želi boriti s Islamom, želiš li ti?", rekao sam 'da, idemo to učiniti. Mogu dobiti ovu borbu nokautom ili polugom. Mogu je završiti na oba načina.''

Nakon gotovo pet godina u akciji ćemo gledati i bivšu prvakinju kategorije bantam – Mieshu Tate.
Ona je pauzirala nekoliko godina zbog ozljeda i majčinstva.

''Super je imati kćer u dvorani sa mnom. Prije je bilo sve tako ozbiljno i teško. Sada imam ljubav na treningu, i osmijehe... Imam sjajan dan, svaki dan.''

Njezina protivnica je također veteranka Marion Reneau, koja ima četiri poraza zaredom i poraz protiv Tate mogao bi značiti kraj njezine UFC priče.

Budite s nama uživo sa subote na nedjelju od 4 ujutro na gol.hr i u snimci u nedjelju navečer na Novoj TV iza 22 sata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider