FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još malo

Dok čekamo Miočića i Jonesa na Novoj TV i gol.hr-u možete gledati veliki spektakl u Abu Dhabiju

Teško je zamisliti meč s većim zanimanjem borilačkog svijeta u ovom trenutku.

Još samo devet dana ostalo je do najočekivanije borbe godine u UFC-u, koju ćete moći gledati na Novoj TV! Čudesni Islam Makhachev i fantastični Brazilac Charles Oliveira sudarit će se za naslov prvaka. I to u našem večernjem terminu! Jer: borba će se održati u Abu Dhabiju.

Islam Makhachev po mnogima legitimni nasljednik Habiba Nurmagomedova, napokon je dočekao svoju priliku: napad na naslov prvaka baš u Habibovoj, lakoj kategoriji.

A njegov protivnik bit će fantastični Brazilac Charles Oliveira, koji ima čak 11 pobjeda zaredom, i to s jačim protivnicima nego Islam Makhachev!

Teško je zamisliti meč s većim zanimanjem borilačkog svijeta u ovom trenutku.

gol expired VIDEO Robert Jarni uvjeren je tko je prva Brozovićeva zamjena, nisu Mišić i Jakić divider

Borba Oliveira-Makhachev na rasporedu je u subotu, 22-ugog listopada. I to: u Abu Dhabiju! Pa ćete ga i na Gol.hr-u i na Novoj TV gledati: u našem prime-timeu.

Osim toga, UFC do kraja godine donosi još sjajnih priredbi. Tako će kralj srednje kategorije, Israel Adesanya, u studenom u New Yorku, braniti naslov protiv čovjeka koji ga je posljednji pobijedio u toj kategoriji: Alexa Pereire

Pa onda još i prosinac, i posljednja velika priredba ove godine, s uzvratom između Jirija Prochazke i Glovera Teixeire.

Za taj prosinac dugo se nagađalo o meču između Stipe Miočića i Jona Jonesa, ali povratak u oktogon i jednog i drugog: još nije objavljen.''

A dok se Miočića i Jonesa još čeka, gol.hr i Nova TV donosit će vam najbolje što UFC nudi. Već za devet dana bit će to: Oliveira i Makhachev u Abu Dhabiju, i uz nju još jedna borbu za naslov, i još tri sjajna meča. Sve u subotu navečer, 22-ugog listopada.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider