FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
objava protivnika u nedjelju?

Ako je suditi prema posljednjoj objavi, Stipe Miočić mogao bi se uskoro vratiti u oktogon

Čini se da na povratak Stipe Miočića u oktogon nećemo morati još dugo čekati.

Stipe Miočić leži na vratu Francisa Ngannoua (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Čini se da se radi na povratku Stipe Miočića u oktogon! Ususret UFC-u 231 u Torontu, Stipe Miočić pojavit će se u kanadskom gradu i razgovarati s MMA fanovima, dijeliti potpise i fotografirati se.

Vijest je objavio sam na profilima svojih društvenih mreža, a plakat koji poziva na druženje s bivšim prvakom izradio je UFC. To je zasigurno prvi korak UFC-a u novom angažiranju hrvatskog borca u oktogonu.

Miočić nije bio u oktogonu od srpnja, kada ga je nokautom u prvoj rundi savladao dvostruki prvak Daniel Cormier i oduzeo mu pojas prvaka u teškoj kategoriji. Miočić već nekoliko mjeseci zaziva revanš protiv DC-a, no zasada bezuspješno.

UFC je odlučio upravo njega iskoristiti za promociju i druženje s fanovima, što samo može značiti korak prema realizaciji neke borbe.

Radi li se možda o revanšu protiv DC-ja ili obračunu s nekim drugim borcem, tek ćemo vidjeti, možda već u nedjelju, ali drago nam je vidjeti da Stipe i UFC surađuju. Kada je tako, povratak Vatrogasca u oktogon ne može biti daleko.

  Ludi UFC spektakl: Hunt se oprostio razočaravajućim porazom, dva preokreta i nokauta bivših prvaka JDS nokautirao Tuivasu (GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider