FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pratite na GOL.hr-u

Čeka nas novi UFC spektakl iz Las Vegasa: Borba večeri između Smitha i Spanna i još puno toga

Sudar Anthonyja Smitha i Rajana Spanna bit će borba večeri na novom UFC-u. No, čeka nas još zanimljivih okršaja, a sve ćete moći pratiti večeras u jedan sat poslije ponoći, izravno na portalu GOL.hr te naravno sutra navečer na Novoj TV.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Anthony Smith ili Ryan Spann koji je na sučeljavanju izbjegavao pogled oči u oči.

Sraz dvojice američkih teškaša glavna je borba večeri novog UFC-a u Las Vegasu koji možete pratiti uživo večeras u jedan sat iza ponoći na portalu GOL.hr te sutra navečer na Novoj TV.

Smith je bivši izazivač za naslov prvaka, a Spann borac koji raste s omjerom od devet pobjeda i jednog poraza.

33-godišnji Smith stariji je tri godine. Na vaganju su obojica imala dopuštenih pola kilograma više. Smith je nešto viši sa 196 centimetara i ima veći raspon ruku, ali kladionice ipak blagu prednost daju Smithu.

gol expired VIDEO: Bijesni Smith ugušio Spanna u prvoj rundi i nastavio ga vrijeđati poslije prekida pa prozvao Rakića divider

On je u svom posljednjem nastupu odnio pobjedu protiv Australca Jimmyja Crutea i tada jasno poručio:

"Radim jako puno. Pokazao sam nešto i u borbi protiv Glovera Teixeire. Iako imam 33 godine, iza mene je 51 borba i sve sam bolji", rekao je.

Osim Smitha i Spena, borit će se još dva poluteškaša, Moldavac Ion Cutelaba i Amerikanac Devin Clark.

U srednjoj kategoriji sastaju se Brazilac Antonio Arroyo i američki udarač Joaquin Buckley koji je na sučeljavanju odbio suparnikovu ruku.

A zanimljiva će biti i ženska borba u kategoriji muha između Brazilke Ariane Lipski i UFC debitantice, Nijemice Mandy Bohm.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider