FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nevjerojatno

''Mali debeli'' šokirao protivnika, ali i cijeli UFC nokautom kružnim udarcem: ''Ovo vam je taekwondo''

Chris Barnett apsolutno je oduševio UFC fanove svojim čudesnim nokautom u New Yorku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako ga nismo imali prilike gledati u glavnom programu UFC 268 spektakla, u ranom preliminarnom programu nastupio je Chris Barnett kojeg ste možda upoznali kao ''Huggy Beara''.

Radi se o simpatičnom borcu koji se godinama borio po azijskim organizacijama, uključujući i Rizin, a ove je godine dobio priliku u UFC-u.

Za neke pomalo legendarni Barnett u svibnju je izgubio od Bena Rotwella, no u New Yorku je ovog vikenda u kultnom Madison Square Gardenu doživio možda i najveći trenutak u životu.

gol expired VIDEO Izgledalo je kao da će se opet potući nakon borbe, sudac potezom oduševio UFC svijet divider

Tek 175 centimetara visoki teškaš, osebujnog izgleda zbog svog velikog trbuha, nokautirao je u drugoj rundi Giana Villantea, domaćeg borca iz države New York. I to kako… Barnett je Villantea pogodio kružnim udarcem petom u glavu nakon čega je ovaj pao, a Huggy Bear je dovršio posao udarcima na tlu.

Vera nokautirao Edgara poput Andersona Silve

Bio je to trenutak koji je podigao dvoranu na noge, a Barnett je ostao ležati na podu u nevjerici dok mu je nokautirao Villante išao čestitati na čudesnom potezu. No Barnett je bio bolji cijelu borbu te je žestoko tukao po protivniku do tog trenutka.

''Ubija me peta. Stopalo mi gori trenutno. Ovo vam je taekwondo 101'', rekao je nakon borbe Barnett te navijačima u dvorani poručio:

''Ovo je njegov grad, ovo je njegovo mjesto. Dajte mu malo podrške.''

U večeri koju su mnogi zbog velikih ratova u oktogonu proglasili jednom od najboljih u UFC povijesti, Barnett zbog ovog nokauta kružnim u glavu zaslužuje svoje mjesto među onima zbog kojih se ovako priča o UFC 268.

Ovaj sjajan potez možete pogledati ovdje

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider