FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte snimku

VIDEO Izgledalo je kao da će se opet potući nakon borbe, sudac potezom oduševio UFC svijet

UFC prvak Kamaru Usman obranio je naslov protiv Colbyja Covingtona.

Pravi su borilački spektakl u pet rundi navijačima u New Yorku pružili Kamaru Usman i Colby Covington. Kralj velter kategorije još je jednom obranio svoj pojas protov Covingtona, ovaj put jednoglasnom sudačkom odlukom u fantastičnoj završnici odličnog UFC 268.

Usman je bio dominantan, gotovo savršen, no Colby je izdržao svih pet rundi i zaradio poštovanje prvaka. Nakon posljednjeg zvona nije tako izgledalo jer su se jedan drugom krenuli unositi u lice, ali onda se dogodio jedan od trenutaka koji bi se mogao dugo prepričavati.

Marlon Vera i Frankie Edgar VIDEO Anderson Silva bi bio ponosan: Legenda drugi put zaredom na krivoj strani spektakularnog nokauta divider

Sudac sve nasmijao

Sudac Dan Miragliotta krenuo ih je razdvojiti jer je znao kolika je netrpeljivost vladala između ove dvojice, naročito zbog Covingtonovih medijska istupa koji su bili puno uvreda na račun obitelji. Miragliotta je odlučio poslušati što si ova dvojica govore, zatim se nasmijao i rekao ''puno poštovanja, puno poštovanja''.

Moglo se načuti kako Covington govori prvaku nešto u stilu ''samo sam htio zaraditi novac'' opravdavajući svoj vulgarni ''trash talk''. Na kraju je sudac prekinuo bliski razgovor riječima ''odite se ljubiti kasnije'' i nasmijao komentatore Nove TV, ali i sve koji su gledali borbu (video na vrhu članka). Na Twitteru se neki proglasili ovu rečenicu najboljom od nekog suca u povijesti UFC-a.

gol expired VIDEO Savršeni Usman stigao na korak do čudesnog rekorda, Namajunas preokretom u zadnje dvije runde zadržala pojas divider

Nakon borbe Usman je još jednom pokazao da je veliki prvak i veliki čovjek.

''Bilo je puno trash talka i zle krvi. Siguran sam da će je biti i nakon večerašnje borbe, ali ovaj je tip tvrd k*** sin. Kada s nekim dijelite oktagon tko je tako žestok, ne možete si pomoći. Poštovanje će doći. Vidim da su dobro radili i moram mu dati poštovanje'', poručio je Usman nakon borbe.

Covington je samo rekao da je Usman bio bolji večeras, ali nije previše htio spuštati svoj gard zlikovca i odati previše priznanja prvaku, barem ne javno kao što je to učinio u spomenutom kraju borbe.

Gaethje i Chandler VIDEO Kako je ovo preživio?! Gaethje poslao Chandlera u orbitu, ali nije ga uspio završiti poslije brutalnog nokdauna divider

Usman rušio Covingtona

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider