FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nastavila niz

Seksi UFC zavodnica ima posebnu poruku za navijače: ''Nadam se da će i mene tako podupirati''

UFC borkinja Tracy Cortez nastavila je svoj pobjednički niz prošlog vikenda na "Fight Night" priredbi u brazilskom Sao Paulu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

25-godišnja meksičko-američka borkinja ubilježila je svoju prvu pravu UFC pobjedu protiv Vanesse Melo. Cortez je slavila jednoglasnom odlukom sudaca, što joj je bila ukupno sedma pobjeda u karijeri.

Podsjetimo, popularna Meksikanka stigla je u UFC preko reality showa "Dana White's Contender Series", kada je u srpnju slavila protiv Mariye Agapove.

"Ovaj tjedan bio je šokantan. Međutim, imam sjajne trenere oko mene koji mi pomažu da se koncentriram samo na sport i da na mene ništa ne utječe. Bila sam čitavo vrijeme fokusirana na meč", izjavila je Cortez nakon prve pobjede u UFC-u.

Colby Covington (Instagram) Zvijezda opsjednuta striptizetama i dalje pljuje po LeBronu: ''Prestanite se diviti plačljivim komunistima'' divider

"Moram reći nekoliko riječi o fanovima... Znala sam da me neće podupirati na prvu, ali Brazil je nevjerojatan. Nevjerojatno je da tako uporno navijaju za nekoga. Molim se da kada se ja budem borila u svom gradu, da i mene moji navijači tako podupiru", zaključila je Cortez.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tracy Cortez (@cortezmma) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider