FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte noćas na gol.hr-u

Pogledajte urnebesno sučeljavanje boraca uoči UFC-a 250: Smijao se i šef Dana White

Svi borci UFC 250 eventa zadovoljili su vagu, a potom odradili jedno od najsmiješnijih sučeljavanja u povijesti organizacije.

Ekspresno i bez greške sudionci UFC 250 eventa u Las Vegasu prošli su službeno vaganje. Ono može potrajati do maksimalna dva sata, no u Las Vegasu su svi borci u samo 45 minuta zadovoljili vagu, čime su njihovi nastupi na noćašnjem eventu u Las Vegasu sada i službeni.

Prvakinja perolake kategorije Amanda Nunes bila je točna na 66 kilograma, dok je izazivačiva Felicia Spencer imala i 200-tinjak grama manje. Njih dvije predvode atraktivan popis borbi, u kojima ćemo vidjeti Codyja Garbrandta, Seana O'Malleyja, Aljamaina Sterlinga i druge.

Amanda Nunes udara Spencer Amanda Nunes demolirala Spencer u novoj obrani naslova UFC prvakinje na spektakularnom UFC-u 250 divider

Recimo i da su Nunes i O'Malley najveći favoriti na kladionicama na ovom eventu. 

Ono što je bilo posebno zanimljivo, ali i vrlo smiješno, je sučeljavanje boraca. Ta sučeljavanja su u pravilu vrlo napeta i borci izražavaju netrpeljivost jedni prema drugima. No, s obzirom na epidemiološke mjere koje su u SAD-u na snazi, borci su sve to shvatili kao dobru zezanciju.

Malo tko se rukovao, a većina ih zapravo nije znala što bi napravila. Jedni su pružali ruke, pa dobili kao odgovor, šaku, ili lakat ili ništa. Cory Sandhagen je čak pozdravljao nevidljive ljude oko sebe nakon odmjeravanja s Aljamainom Sterlingom.

Nije bilo vatreno kao što to zna biti, ali je barem bilo vrlo zabavno...

Cijeli glavni program UFC 250 eventa gledajte na GOL.hr-u u nedjelju s početkom u 4 sata ujutro, te u snimci na Novoj TV od 23 sata.

gol expired Srbijanskog nogometaša supruga koštala otkaza: Prosvjednike u SAD-u nazvala odvratnom stokom divider

UFC 250, popis borbi:

Amanda Nunes - Felicia Spencer (za titulu u perolakoj kategoriji)

Raphael Assuncao - Cody Garbrandt (bantam)

Aljamain Sterling - Cory Sandhagen (bantam)

Neil MAgny - Anthony Rocco Martin (velter)

Eddie Wineland - Sean O'Mailley (bantam)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider