FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nema problema

UFC borac priznao da ima dvije supruge te otkrio kako rješava dilemu: ''To je normalno''

Kazahstanski UFC borac Zhalgas Zhumagulov otvoreno je priznao poligamiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zhalgas Zhumagulov kazahstanski je MMA borac koji se već dvije godine natječe u najpoznatijoj borilačkoj organizaciji UFC. U četiri je borbe u muha kategoriji ostvario tek jednu pobjedu, a ovog se vikenda borio i tehničkim nokautom izgubio od Manuela Kapea na UFC Fight Night večeri.

Ipak, na borilačkim je portalima diljem svijeta završio zbog otvorenog priznanja u jednoj emisiji.

''Da, imam dvije supruge i šestero djece'', rekao je Zhalgas Zhumagulov.

Charles Oliveira VIDEO Spektakl za kraj UFC-ove godine: Poirier ponovo ostao kratkih rukava u borbi za pojas, Pena šokirala svijet! divider

U Kazahstanu su ruske vlasti prije gotovo sto godina zabranili poligamiju, no od 1998. godine ona je u toj srednjoazijskoj državi s većinskim muslimanskim stanovništvom službeno dekriminalizirana. Javna je tajna kako je tamo prakticiraju političke elite, pa su se svojoj tradiciji vratili i obični ljudi.

''U principu to je normalno. Na početku je bilo malo izazovno, ali sada je sve u redu'', rekao je UFC borac na pitanje kako se snalazi s dvije supruge.

Amerikance je zanimalo kako se odluči kojoj se supruzi prvoj vrati nakon povratka iz SAD-a.

''Uvijek kada dolazim od jedne, onda se prvo vratim onoj drugoj. I obrnuto'', ima rješenje Kazahstanac očito i za tu dilemu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider