FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ovo je nadrealno

UFC borac u bizarnoj se snimci vratio po osvetu na mjesto gdje je završio razbijene glave

Merab Dvalishvili nije uobičajeni UFC borac.

Merab Dvalishvili (Foto: Screenshot)

Prije nekoliko dana UFC borac Merab Dvalishvili odlučio je prekinuti trening kako bi uskočio u zaleđeno jezero. Mislio je da je led tanji pa je skočio na glavu, zbog čega je završio na šivanju u bolnici. Kako se radi o zbilja osebujnom Gruzijcu, sve je snimio i objavio na društvenim mrežama.

Ljudi nisu znali bi li se smijali ili bi se čudili toj ludoj glavi koja je dosta stradala u borbi s ledom. No Dvalishvili se jučer vratio i odlučio osvetiti jezeru.

Krvavo lice Alistaira Overeema Udarci Rusa odzvanjali su poput pucnja: Pogledajte kakvu su štetu napravili na licu The Reema divider

Ovaj se put borac UFC-ove bantam-kategorije vratio s boksačkim rukavicama i zaštitnom opremom. Skinuo se u opremu za borbe, popeo na neko drvo te počeo udarati po ledu. Potom je sišao te ušao u hladnu vodu te još jednom napao led koji ga je koštao dosta šavova na glavi.

''Nisam toliko lud, ovo je šala'', poručio je Dvalishvili, koji priznaje kako je nekoliko dana ranije ipak napravio veliku grešku kada je odlučio skočiti u zaleđeno jezero na glavu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Rukomet 2023 Rukomet 2023
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider