FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 280

UFC-ova nova "zlatna koka": Želi li napad na titulu, mora pobijediti, ali i pričekati Sterlinga i Dillashawa

Okršaj Petra Yana i Seana O'Malleyja na UFC-u 280 možete pratiti u glavnom programu večeri uz prijenos na gol.hr-u večeras od 20 sati, odnosno na Novoj TV od 22 i 15.

Borbom Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva bit će središnji dio večerašnjeg spektakla na UFC-u 280, ali mnogi ljubitelji slobodne borbe sa ogromnim zanimanjem čekat će borbu Petra Yana i Seana O'Malleyja u bantamu.

Njih dvojica ući će u oktogon uoči borbe za naslov u bantamu između Aljamaina Sterlinga i TJ Dillashawa, a mnoge oči bit će uprte u bivšeg prvaka i novu UFC-ovu "zlatnu koku". 

Sean O'Malley, velika nada bantama, mogao bi pobijedi li biti sljedeći izazivač za pojas, mnogi ga već smatraju nasljednikom Conora McGregora, a njemu, čini se, ti epiteti ne padaju teško...

"O'Malley će držati distancu, raditi taj prednji ubodni s nogom i puno se kretati. Yan će morati ući u poludistancu i tražiti borbu“, kaže Igor Pokrajac.

Dobije li, O'Malley je sljedeći izazivač?

"Tako je, ali najprije treba vidjeti kako će se odviti borba Aljamaina Sterlinga i TJ Dillashawa jer će možda biti potreban revanš“, ubacio je Zelg.

Više o ovoj borbi, ali i ostatku bogatog glavnog programa večeri na UFC-u 280 saznajte u novom Lucky Punchu:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider