FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uvjereni Dillashaw

Stari prvak želi treći put staviti pojas oko struka: "On nikad nije izgubio borbu za titulu"

Borbu Aljamaina Sterlinga i TJ Dillashawa pratite izravno na gol.hr-u večeras od 20 sati, odnosno na Novoj TV od 22 i 15.

Okršaj za prvaka lake kategorije zaključit će sjajni program UFC-a 280 u Abu Dhabiju, ali prije njih dvojice večeras u ring će aktualni prvak bantama Aljamain Sterling i TJ Dillashaw.

Njih dvojica odlučit će o novom prvaku, a uspije li skinuti borca jamajčanskog podrijetla, Dillashaw će treći put u karijeri postati prvak ove težinske kategorije.

Kakvog Dillashawa i Sterlinga možemo očekivati?

"Dillashaw realno nikad nije izgubio borbu za titulu u kategoriji bantam. On ju nije izgubio, nego ju je sam oslobodio zbog konzumiranja nedopuštenih sredstava. U svojoj glavi on sigurno korača sigurno prema naprijed jer zna da još nije poražen,“ kaže Zelg.

"Sterling? Koliko god je ta borba protiv Yana bila loša, on ju je dobio. Uzeo ju je na jedini način na koji je mogao protiv Yana. Rus je kvalitetniji borac, udarački, čak i hrvački pa je Amerikanac odlučio pokušati pasivno dobiti borbu. Spustio je borbu u parter, držao ga s leđa trokutastim hvatom i mislim da mora koristiti identičan recept kao i za Dillashawa“, podvlači.

Sve o ovoj borbi, ali i o stalim sa spektakularnog programa UFC-a 280 saznajte u novom Lucky Punchu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider