FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PRIJENOS NA GOL.HR-u

UFC izrežirao cijeli event? Chimaev tvrdi da su mu zabranili skidanje kilograma

Dogodio se pravi kaos prije UFC-a 279 uz izravan prijenos na gol.hr-u od četiri sata ujutro uz kasniju snimku na Novoj TV.

Khamzat Chimaev (Foto: AFP)

Ljubitelji borilačkih sportova trebali su gledati meč između Khamzata Chimaeva i Natea Diaza na UFC-u 279, no sve je propalo na vaganju prije spektakla koji se prenosi uživo na gol.hr-u od četiri sata ujutro.

Chimaev je pao na vaganju, imao je 3,40 kilograma viška, odmah je bilo jasno da od borbe neće biti ništa, a čelnici UFC-a imali su spreman plan i izmijenili program borbi.

U glavnu borbu protiv Diaza uskočio je Tony Ferguson, koji se u sunaslovnoj borbi trebao susresti s Lijem Jingliangom u velter kategoriji.

Nate Diaz VIDEO Nate Diaz završio Tonyja Fergusona potezom koji ga je proslavio i oprostio se od UFC-a divider

Na programu ostaje i Khamzat, no u međukategoriji do 82 kilograma, za koju je bio ugovoren meč Kevina Hollanda i Daniela Rodrigueza. Kako su Chimaev i Holland već dugo na ratnoj nozi, a u četvrtak su čak imali bliski susret zbog kojeg je otkazana konferencija za medije, njih dvojica također su upareni i to u borbu na pet rundi.

Na kraju su preostala dva borca, Jingliang i Rodriguez također prihvatili međusobni okršaj i time je program kompletiran.

UFC namjerno sve namjestio?

Chimaev je nakon vaganja bio vidno razočaran i tvrdi da je sve namješteno.

‘‘Ne znam što se dogodilo, nešto je bilo krivo s mojim tijelom. Ja sam htio nastaviti skidati kilažu, a zatim su došli doktori koje je netko pozvao i oni su mi zabranili daljnje skidanje kilaže nakon što su me pregledali. Rekli su mi da završim s procesom, a to se dogodilo oko četiri sata ujutro. Imao sam još pregršt vremena, ali nisu mi dopustili da nastavim. Diaza su pitali želi li se boriti, ja sam bio spreman dati mu sav svoj novac, ali on nije pristao na to'', rekao je Chimaev.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider