FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sve je spremno

VIDEO Usman i Edwards najavili veliki spektakl, uzvratni dvoboj za prvaka UFC-a

Cijelu priredbu UFC 278 gledajte na u noći sa subote na nedjelju u 4 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV.

Fantastični nigerijski borac Kamaru Usman ima čudesan niz od svih 15 pobjeda u UFC-u, a titulu prvaka kategorije velter branit će šesti put. Ovaj put u borbi s najboljim mogućim izazivačem Britancem Leonom Edwardsom.

''Leon je opak momak. Jako je vješt borac i oduvijek sam vjerovao da će se uspješno probijati kroz kategoriju. Nisam znao do kuda će stići, ali sada je ovdje i obračunat ću se s njim'', rekao je Usman.

Bit će to uzvratni meč između dvojice boraca nakon sedam godina, kada je slavio Usman odlukom sudaca. No, u to vrijeme obojica su se tek probijali u UFC-u, a Edwards je poslije zaredao s čak devet pobjeda. Nije se borio čak godinu dana, a u posljednjem je meču pobijedio Natea Diaza. Usman je pak svoju posljednju obranu naslova imao u studenom protiv Colbyja Covingtona.

Usman nokautiran VIDEO Šokantan kraj borbe: Leon Edwards je novi UFC prvak, brutalno je nokautirao Usmana lijevim high-kickom! divider

''Gledam na meč kao na potpuno novu borbu s potpuno novim protivnikom. Obojica smo napredovali, to su dvije različite borbe'', rekao je Leon Edwards.

Prvaku Usmanu posebno se svidio izlet u glumačke vode. Naime, dobio je ulogu u filmu Black Panther i otkrio kako mu je uzor The Rock.

''Želim biti veći od Dwaynea Johnsona, što znači da moram još jako puno raditi. Zato je velika glupost kada ljudi pričaju kako sam sada u Hollywoodu pa mi je slava mu udarila u glavu...Meni je to smiješno. Ako moj protivnik to misli, u velikoj je zabludi i to će mu biti velika pogreška'', dodao je Usman.

Njihova borba predvodit će UFC 278 event, a 30-ogodišnji Leon Edwards prema mišljenju kladionica priličan je autsajder. Ali nakon tako dugog čekanja, ovo je njegova velika prilika.

''Bilo je teških dana, onih dana kada se pitaš zašto baš ja, ali takve misli moraš maknuti iz glave, moraš se fokusirati na to da budeš sve bolji i bolji. Sada mislim da je sve upravo onako kako je trebalo biti, sve se događa u pravom trenutku'', dodao je Edwards.

Cijelu priredbu gledajte na u noći sa subote na nedjelju u 4 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider